BIST 10.162
DOLAR 32,38
EURO 34,83
ALTIN 2.402,33
HABER /  SPOR

Floryada Hakan Şükür pankartı

Galatasaray'la olan 16 yıllık birliktelik son bulacak mı? Taraftar ayrılığı sindiremediğini açtığı pankartla gösterdi.

Abone ol İNTERNETHABER- Hakan Şükür Galatasaray'dan kopacak mı? 37 yaşına merdiven dayayan futbolcu performansıyla gençlere taş çıkartıyor.

Şükür'ün Galatasaray aşkı ve diri hali yönetimi yeni kararlar almaya iteblir. Taraftar da şimdiden kalması yönünde çabalara başladı.

Cimbom'un sembol ismi haline gelen yıldız futbolcu için taraftarlar pankartla destek çıktı. Florya antremanına gelen binlerce taraftar "Hakan abi bizi bırakma" yazılı pankart açıp, uzun süre Hakan Şükür lehine tezâhüratta bulundular.

Sezon ortasında ayrılacağını söyleyen tecrübeli futbolcunun kararı merak ediliyor. Yönetim ile futbolcu arasındaki ilişkiler bundan üç ay öncesi gibi değil. Aslında Şükür'ün Galatasaray'da ayrılmaya niyetli değil. Ancak gençleştirme operasyonu gündeme gelince Hakan'ın ismi öne çıkmıştı.

Ancak şampiyonluk coşkusu taraflar arasındaki buzları eritti. Bakalım Galatasaray'ın efsane isimleri sıralamasında ilk sıraya oturan futbolcu ile yönetim arasındaki gelişmeler ne yönde olacak?



SAKATLARIN DURUMU

Sakatlıkları bulunan Nonda, Servet, Barusso ile daha önce ameliyat geçiren Hasan, Uğur, Serkan, Linderoth ve Semih çalışmaya katılmadı. Sivasspor maçında aldığı darbe netîcesinde ayağında ödem oluşan Nonda'nın bugün MR'ı çekilecek.

Kulüp Doktoru Murat Çevik, Hasan, Serkan, Linderoth, Uğur ve Semih'in ameliyat sonrası rehabilitasyon çalışmalarının devam ettiğini de söyledi.