BIST 10.890
DOLAR 32,18
EURO 34,89
ALTIN 2.470,67
HABER /  SPOR

Adnan Sezgin Lincolne patladı

Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'da sürdüren Galatasaray'da Lincoln bilmecesi devam ediyor.

Abone ol

Galatasaray'da Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Brezilyalı futbolcuları Lincoln ile ilgili yaptığı açıklamada bundan sonra muhataplarının Lincoln'ün menajeri ve avukatı olduğunu söyledi.

Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin yaptığı açıklamayla Lincoln ile sarı kırmızılıların yollarını ayırmaya yakın olduğunun ipuçlarını verdi.

Galatasaray'ın Hollanda kampına katılmayan Cassio Lincoln'ün menajerleri aracılığı ile kulüp aradığı ve Brezilyalı futbolcunun Bundesliga ekiplerinden Wolsburg ile anlaşmaya yakın olduğu öğrenildi. Bu futbolcudan yeterli verimi alamayan ve yüksek maaliyetinden kurtulmak isteyen Galatasaray yönetimi de Brezilyalı futbolcu ile yolları ayırmaya sıcak bakıyor.

Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin yaptığı açıklamada "biz ona istediğimiz zaman ulaşıyoruz ama kendisi sürekli bahaneler üretiyor. Bundan sıkıldık. Artık Lincoln konusunda bizim muhatabımız o değil. Bundan sonra muhatabımız Lincoln'ün menajeri ve avukatı olacak” dedi.

Galatasaray yönetimi 2 yabancı futbolcuyu kadrolarına katmanın planlarını yaparken Lincoln'ün kendisine kulüp bulması durumunda sarı kırmızılılar Brezilyalı futbolcunun yerinede bir oyuncu daha transfer etmeyi planlıyor.