BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  POLİTİKA

Bahçelinin 2001de sakladığı sır!

2001 krizinde bilinmeyenler kamuoyu ile paylaşılmadı. Bu iddiayı dile getiren Bahçeli'nin kongredeki rakibi.

Abone ol

2001 krizini perde arkasında yaşananları Bahçeli kamuoyuna anlatmadı mı? Kongrede Bahçeli'ye rakip olan Ahmet R. Yılmaz çarpıcı iddialarda bulundu.

Yılmaz'a göre dönemin Merkez Bankası Başkanı Erçel'in Bilderberg ile ilişkisini MHP liderinin susarak iktidarı AKP'ye teslim ettiğini öne sürdü. İşte Yılmaz'ın basın açıklaması: 

BAHÇELİ'NİN SUSKUNLUĞU AKP'YE İKTİDAR YOLU AÇTI

2005- 2006 yıllarında parti genel merkezimizde MHP olarak oluşturulan, Meclis ve Hükümeti izleme komisyonunda yaptığımız olağan üstü çalışmalar neticesinde, AKP ve Erdoğan’ın iktidara hazırlanışı birçok bilgi ve belge ile bizzat Sn. Bahçeliye sunulmuştur. Fakat bu çalışmalarımız ve belgelerin hiç biri kamuoyu ile her nedense paylaşılmadı. Sn. Bahçeli MHP’nin başındaki isim olarak gereğini yerine getiremedi. Sn. Bahçelinin suskunluğu AKP ve Erdoğan’ın işini kolaylaştırarak AKP iktidarının yolunu açmıştır. Bu sayede AKP ve işbirlikçisi olan dış odaklar özellikle BOP adı altında büyük mesafe kat etmişlerdir. Bahçeli suskun kalarak AKP ve Erdoğan’ın günahına ne yazık ki, ortak olmuştur.

MİLLETİMİZE ANLATILMADI

2001 Krizi Türk milliyetçiliğinin iktidar yürüyüşüne vurulan en büyük darbedir. Türk milliyetçiliğine karşı kurulan bu ekonomik komplo aynı zamanda AKP ve onun başındaki lider olan Tayyip Erdoğan’ın Amerikan Yahudileri tarafından iktidara hazırlanışının en büyük ayağı olmuştur. Sn. Bahçeli bilmesine rağmen ve kendisine anlatılmış olmasına rağmen, bu bilgileri milletimizle paylaşmamış olması Türk milliyetçilerinin iktidarının önünü kapatırken Erdoğan ve AKP‘NİN önünü açmıştır. Erdoğan ve AKP‘Sİ Türk milliyetçilerinin suskunluğunun eseri haline getirilmiştir.

BİLDERBERG VE GAZİ ERÇEL İLİŞKİSİ KONUŞULMADI

Dönemin T.C Merkez Bankası Başkanı Gazi ERÇEL ile BİLDERBERG arasındaki ilişki ve Krizin hazırlanış süreci Sn. Bahçeli tarafından milletimize anlatılabilir ve böylece Türk milliyetçiliği üzerinde oynanan kirli oyunlar ortaya konulabilirdi. Bilderberg ve Gazi ERÇEL iş birliği krizi tüm gerçekleriyle ortaya konulup, Bu sayede AKP ve Erdoğan’ın iktidara nasıl hazırlandığı da aziz milletimize daha kolay örneklemelerle izah edilebilirdi. Böylece, AKP iktidarının bu kadar güçlenmesi engellenebilir Türkiye’nin kayıpları en aza indirgenebilirdi.

BAHÇELİ'NİN İHMALİ

 MHP Genel Başkanı olarak Sn. Bahçelinin görevi ihmali söz konusudur. Bu sadece önemli örneklerden bir tanesidir… AKP’nin iktidar yolunu kesecek daha bir çok konu ortaya konulabilir ve böylece Türkiye aleyhine Kuzey Irak başta olmak üzere, Güney doğumuzda, Kıbrıs’ta, Ermeni konusunda ve daha bir çok gayri milli konuda dış güçlerin mesafe almasının önüne geçilebilirdi. MHP iktidardan uzaklaştırılarak Terörün nasıl tırmandığı, özelleştirmeler adı altında kamu kaynaklarının yabancıya nasıl satıldığı ise milletimize hakkıyla anlatılmayan diğer hayati konulardan sadece bir kaçıdır… Tarih ve bu aziz millet, kendi aleyhine yapılan hiçbir olumsuz faaliyeti affetmeyecektir ve bu millet her siyasi figürü tarih sahnesinde hak ettiği yere yerleştireceğinden de kimse şüphe etmemelidir…