BIST 10.644
DOLAR 32,21
EURO 35,09
ALTIN 2.532,10
HABER /  SPOR

Adnan Polat mazbatasını aldı

Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda başkanlığa seçilen Adnan Polat ve yönetim kurulu üyeleri, mazbatalarını aldı.

Abone ol

Mecidiyeköy'deki kulüp merkezinde gerçekleştirilen mazbata törenine basın mensupları alınmazken, törenin ardından eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri birlikte medya mensuplarına poz verdi.

EN ÖNEMLİ MİSYONUMUZ BİRLİKTELİK

Adnan Polat, yaptığı konuşmada, yönetim kurulu olarak bugün resmen göreve başladıklarını ifade ederek, ''Seçimlerden önce en önemli misyonumuzun birliktelik ve projelerin tamamlanması olduğunu açıklamıştık. Görevlerimizi en iyi şekilde ifa etmeye çalışacağız'' dedi.

Son 2 yıl içinde, Özhan Canaydın başkanlığındaki yönetim kurulunda birlikte çalıştığı arkadaşlarına da teşekkür eden Polat, ''Bundan sonra, bize oy veren veya vermeyen, seçimlere katılan veya katılmayan tüm Galatasaraylılar'ın yönetim kurulu olduğumuzun bilinci içindeyiz. Hem camiamızı, hem taraftarımızı en içten sevgilerimizle her zaman kucaklayacağız'' dedi.

CANAYDIN'A ÖZEL TEŞEKKÜR

Polat, Özhan Canaydın için de, ''Bugüne kadar bana hep destek verip, seçim döneminde de desteğini esirgemeyen, bundan sonra da yardımlarına ihtiyacımız olacak Sayın Başkanımız Özhan Canaydın'a özellikle teşekkür etmek istiyorum. Kendisi Galatasaray'a büyük hizmetler verdi. İnşallah yardımlarını bu dönemde de alacağız'' ifadelerini kullandı.

CANAYDIN: ''BİR DÖNEMİ BİTİRDİK''

Galatasaray'da başkanlık görevini Adnan Polat'a devreden Özhan Canaydın ise açıklamasına, ''Bir dönemi bitirdik, yeni bir dönem başlıyor'' diyerek başladı.

Adnan Polat'a başından sonuna kadar destek verdiklerini kaydeden Canaydın, ''Bundan sonra da desteğimizi hiçbir şekilde esirgemeyeceğiz. Mazbatasını şimdi alan Sayın Başkan Adnan Polat ve ekibine başarılar diliyoruz. Her zaman yanında olacağız. Her ihtiyaç hissettiklerinde koşarak geleceğiz. Birlik ve bütünlüğümüzü her fırsatta göstereceğiz. İşte Galatasaray bu, işte camiamız bu. Yeni başkanımızı kutluyorum'' şeklinde konuştu.

Özhan Canaydın, konuşmasının ardından Adnan Polat'ı öperek kutlarken, Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar da her iki başkanın ellerini havaya kaldırarak basın mensuplarına poz verdirdi.

Mazbata töreninin ardından basın mensuplarının kısa süre sorularını da yanıtlayan Polat, görev dağılımının da yapılacağı yönetim kurulu toplantısına geçti.