BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Adnan Hoca'dan uçuk Madonna iddiası

Adnan Oktar Madonna mevzusuna da dahil oldu. Madonna ile 3 saat sarayda görüşmüş ve hidayete erdirmiş.

Abone ol

Madonna'nın, Müslüman nişanlısından etkilenerek Kuran okumaya başlaması Adnan Oktar'ı mest etti. Oktar, Madonna'nın hidayete ermesinde kendi payı olduğunu öne sürdü.

Madonna ile sarayında 3 saat başbaşa görüştüklerini iddia eden Adnan Oktar, "Maşallah çok şeker bir hanım" dedi.

Masonlarla da bu yüzden görüştüğünü söyleyen Adnan Oktar, şunları söyledi;

-"Bana diyorlar ki Madonna ile niye görüştün, Masonlarla niye görüştün, işte bu yüzden görüşüyoruz. Hidayetlerine vesile oluyoruz. İşte bak saraydaki görüşmemizde 3 saat birlikte kaldık, birlikte dua ettik. Yaradılış kitabını hediye ettim Allah ona hidayeti bahşetti."

MAŞALLAH ŞEKER BİR HANIM


Madonna Kuran'ı elinden düşürmüyor

Kabala'ya olan merakı ile bilinen Madonna, Müslüman sevgili yapınca bu kez İslamiye merak sardı.

Madonna'dan tecavüz itirafı

Madonna, gençlik yıllarında tecavüze uğradığını yıllar sonra itiraf etti. 20'li yaşlarda New York'ta dehşete düşüren olaylar yaşamış.


Madonna ile nasıl görüştüğünü de anlatan Adnan Oktar ona bir halı hediye ettiğini ve ünlü sanatçının bunu evine serdiğini iddia etti.

Oktar görüşmeyi şöyle anlattı;

-"Madonna bayağı akıllı bir kadın. Zeki yaman bir şey maşallah. Boş işlerle uğraşmıyor. Normalde gidecekti ama benimle görüşmek için 1 gün daha uzattı kalış süresini.

Çok istiyor sizinle görüşmeyi dediler, tamam dedim. Saraya davet etti. Üç saat uzun görüştük. Çok kitap hediye ettim. Maşallah. Bir osmanlı anısı hediye ettim. Üstünde gökyüzünde burçların olduğu bir ipek hediye ettim. Osmanlı bir tombak verdim çok hoşuna gitti. Halıyı hemen evine sermeye başladı, hiç beklemedi. Çok şeker bir hanım maşallah!"