BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Adliye önünde cinayet işlendi

Maden çifti, adliye önünde Nesin Maden'in boşandığı eşinin dedesi olduğu ileri sürülen M.V'nin silahlı saldırısına uğradı.

Abone ol

Kastamonu'da, duruşması sonrasında adliye önünde silahlı saldırıya uğrayan kişi hayatını kaybetti, eşi yaralandı.

TORUNUNA KURŞUN YAĞDIRDI

Kastamonu'nun Daday ilçesi Tekkeköyü nüfusuna kayıtlı Nesrin Ç. (35), eski eşiyle boşanmak için sevgilisi Hüseyin M. ile birlikte Kastamonu Adliyesi’ne geldi. Burada Nesrin Ç., adliye önünde dedesi Mustafa V. (74) ve eski eşi Fehmi Ç. (39) ile karşılaştı. İddialara göre, dedesi Mustafa V., torunu Nesrin Ç.’yi sevgilisi ile birlikte görünce yanında bulundurduğu tabanca ile çiftlerin üzerine ateş etmeye başladı.

Silahlı saldırıyı gerçekleştiren Mustafa V. ile damadı Fehmi Ç., olay sonrası gözaltına alındı. Zanlılar, yoğun güvenlik önlemleri arasında adliyeden çıkartıldı.

Öte yandan, silahlı saldırı sonucu adliye önünde ağır yaralanan Nesrin Ç. ile Hüseyin M., olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince ambulansa bindirilerek hastaneye kaldırıldı.

Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Hüseyin M., burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, Nesrin Ç.'nin ise hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Silahlı saldırı sonucu polis, adliye önünde geniş güvenlik önlemleri aldı. Özel harekat ve terörle mücadele ekipleri de olay yerine gelerek, polis ekiplerine destek verdi. Silahlı saldırı sonucu gözaltına alınan Mustafa V. ile Fehmi Ç. ise, ekip otosuna bindirilerek karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.