BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MEDYA

Sosyal medyada Tuğçe Gendigelen sevinci

2. Sayfa'nın sunucuları Müge ve Gülşen, günün konuşulan ismi O Ses Türkiye yarışmacısı Tuğçe Gendigelen'i topa tuttular.

Abone ol

O Ses Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümünde bire bir düellolar yapılmaya devam edildi. Yarışmacılar, sergiledikleri performanslarla kendilerini takımında oldukları jüri üyelerine beğendirmeye çalıştı. Performansı bir çok kişi tarafından merakla beklenen Tuğçe Gendigelen ise söylediği şarkının sözlerini değiştirdiği için 4 jüri isminden de olumsuz eleştiri aldı. Programda sergilediği tavrıyla bir çok kişi tarafından antipatik bulunan genç yarışmacı, sosyal medyada da bir anda olumsuz eleştirilerin odağı haline geldi.
 

Sosyal medyadaki eleştirilerden bazıları;

- Bu sabah aldığım en güzel haber, Tuğce Gendigelen'nin dün gece o ses Türkiye den elendigi haberi oldu.

- Tuğçe Gendigelen'in havası gendisini geldiği hızla gönderdi.

- Yürüyen ego Tuğçe Gendigelen O ses Türkiye'den elendi. Halay başı benim !!!

- Allah kimseye Tuğçe Gendigelen iticiliği vermesin. Saçlarından tutup camdan atasım var yemin ediyorum.

- Red Kit 'in atını bile Tuğçe Gendigelen den daha çok seviyorum ! ! Şu kızı ele Ebru !!

- Artık rahatlıkla O Ses Türkiye izleyebilirim.. Tuğçe'yi göreceğim diye kanalı açamıyordum.
 

TOPA TUTTULAR

Her sabah yaptıkları programda akşam yayınlanan dizi ve programları eleştiren Müge ve Gülşen, bu sabah da Tuğçe Gendigelen'i eleştiri yağmuruna tuttu. Genç yarışmacı hakkında özellikle Gülşen'in söyledikleri izleyenleri şaşkına çevirdi.

2. Sayfa programının sunucularından Gülşen Yüksel, canlı yayında yaptığı açıklamada Tuğçe Gendigelen hakkında şöyle konuştu; 'Tuğçe çok güçlü ve çok iyi bir ses. Ancak öyle bir kibiri var ki, öyle bir yukarıdan bakıyor ki, öyle şımarık ki… Ebru Gündeş elemese bile halk eleyecekti. O sms'lerde geçemeyeceklerdi. Millet resmen Twitter'da sevindi.'