BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Adıyaman köylerine alt yapı müjdesi

Yol ve içme suyu sorunlanıyla boğuşan Adıyamanlı köylülere İl Genel Meclisinden müjde var.

Abone ol

ORHAN KARAKAŞ
ADIYAMAN

Adıyaman İl Genel Meclis Üyesi, İçme suyu ve Yol Hizmetler Komisyonu Başkanı Mehmet Can Erdoğan, Adıyaman ve ilçelerinde yaşanılan yol ve içme suyu sorunu ile ilgili olarak bir açıklamada bulunarak, “Köylerimizin yol ve içme suyu sorunu bir bir çözülecek. Yapılan çalışmalar neticesinde köylerimiz daha yaşanılabilir bir duruma gelmiş olacaklar” dedi.

Erdoğan açıklamasında “Tüm köylerimizin sorunlarına İl Genel Meclisi olarak çözüm üretmeye gayret ediyoruz” diyerek yaz mevsimi boyunca birçok köyün yol sorunu noktasında önemli bir mesafe alınacağına dikkat çekti. Erdoğan açıklamasında şunları söyledi:

Özelikle, köylerimizin yol ve içme suyu sorunu noktasında büyük çabalar veriyoruz. Örneğin bu aralar Kahta ilçemize bağlı, Mustafaçayır, Aktaş, Geldiboldu Bahçe Mezrası, Ballı, Öcek, Belenli, Fıstıklı, Yüksekyayla Tabaklı Mezrası, Çamlıca, Oluklu Ağcakent ve Yeşilyurt Mezrasının içmesuyu şebeke ihalesi yapıldı. Çalışmalara en kısa sürede başlanacaktır.
Narince bölgesinde Dumlu, Kavaklı, Alidam ve Gedik Gurup yolu önümüzdeki yaz mevsimi içinde asfaltlanacaktır. Adıyaman genelinde öncelikli ihtiyaç duyulan köylerimizin yollarında stabilize çalışmaları yoğun bir şekilde devam edecektir.

Bizler İl Genel Meclisi olarak sorunlarımızın çözümü noktasında el birliği ile çalışmaktayız. Köylerimizin istek ve taleplerini dikkate alarak oluşturduğumuz program kapsamında çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürüyoruz.