BIST 10.083
DOLAR 32,40
EURO 34,81
ALTIN 2.436,94
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

'Adı Aşk Bu Eziyetin' gösterime giriyor

Bursalı Yönetmen Suat Şenocak’ın uzun uğraşlarla çektiği “Adı Aşk Bu Eziyet’in isimli film 3 Eylül’de gösterime giriyor.

Abone ol

Bursalı Yönetmen Suat Şenocak’ın büyük zorluklarla çektiği ve Bursaspor ile taraftarlarını konu aldığı ‘Camcı-Adı Aşk Bu Eziyet’in isimli filmi 3 Eylül’de Bursa ve İstanbul sinemalarında gösterime giriyor.

Gazeteci Ahmet Emin Yılmaz’ın kişisel bloğundan duyurduğuna göre, çekimleri tamamlanan, ancak maddi zorluklar nedeniyle montajı bitirilemeyen filme Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in sponsor olmasıyla film tamamlanabildi.

Filmin senaryosunu ve yönetmenliğini Suat Şenocak yaptı. Yapımcılığını Logos Film ve Bursa İnSanat Sinema Derneği üstlendi.

Filmde Günay Güney, Altuğ Görgü, Arzu Tan Bayraktutan, Yunus Emre Kılınç, Ahmet Beydüz rol aldılar. Film aynı anda Bursa ve İstanbul’da 5’er sinemada birden gösterilecek. İlk haftanın programı da belli oldu.

BURSA VE İSTANBUL'DA GÖSTERİMDE

Adı Aşk Bu Eziyetin filmini sinemaseverler 3 Eylül’den başlamak üzere ilk hafta Bursa’da Nilüfer’deki AFM Carrefour, Altıparmak’taki Burç Sinedrome, Korupark’taki Cinetech, Kent Meydanı ve Zafer Plaza’daki sinema salonlarında izleyebilecekler.

İstanbul’da da Ataköy Galleria Prestige, Beylikdüzü Beylicium Favori, Kadıköy Atlantis, Pendik Oscar ve Şişli’de Cevahir Alışveriş Merkezi’ndeki Megaplex salonlarında gösterilecek.