BIST 10.215
DOLAR 32,20
EURO 35,05
ALTIN 2.460,45
HABER /  DÜNYA

14 yaşında cinsel tecrübelerini yazdı

Fransa şimdi 14 yaşında bir genç kızın bekaretini nasıl kaybettiğini anlatan bir kitabı konuşuyor.

Abone ol

Çünkü kitabın yazarı sadece 14 yaşında. Kitabı nedeniyle medyanın yoğun ilgisiyle karşılaşan Carmen Bramly romanının otobiyografik olduğu iddiasını kabul etmiyor.

Önümüzdeki hafta piyasaya çıkacak 'Pastel Fauve' isimli romanda 14 yaşındaki Paloma isimli genç kızın erkek arkadaşıyla yaşadığı cinsel tecrübeler ve İngiliz şarkıcı Pete Doherty hakkında kurduğu cinsel fanteziler anlatılıyor.

Çocukluğundan beri şiir ve hikayeler yazan Bramly, verdiği röportajda romanının otobiyografik olduğu iddialarını reddetti. Genç yazar, daha piyasaya çıkmadan büyük ilgi uyandıran romanını hayranı olduğu Pete Doherty'ye ithaf ettiğini söyledi.

Kitabını Pete Doherty'e ithaf etti!

Bramly, bir dönem top model Kate Moss’la olan beraberliğiyle gündeme gelen İngiliz müzisyen Pete Doherty’e olan hayranlığını kitapta sık sık dile getiriyor.Genç yazar ayrıca kitabında Doherty hakkında kurduğu cinsel fantezilere de yer vermiş, ve verdiği demeçlerde kitabını ünlü müzisyene ithaf ettiğini söyledi.

Melisa P'yi hatırlattı

Daha önce de 1985 doğumlu İtalyan Melissa P, yazdığı ‘Yatmadan Önce 100 Fırça Darbesi’ adlı kitabıyla gündem yaratmıştı.