BIST 9.722
DOLAR 32,59
EURO 35,00
ALTIN 2.425,26
HABER /  GÜNCEL

Adapazarı'nda yasak aşk cinayeti

Adapazarı'nda tek başına yaşadığı evinde dün boğazı kesilerek öldürülen 2 çocuk babası 48 yaşındaki Sezai Karaoğlan cinayeti aydınlandı.

Abone ol

Öldürülen Karaoğlan'ın bir yıl önce boşandığı eski eşi ile yaklaşık 3 yıldır yasak ilişkisi olan ve geçen nisan ayında bir çocuk sahibi olduğu da ileri sürülen evli 3 çocuk babası 47 yaşındaki İhsan Ö. gözaltına alındı. İhsan Ö ile birlikte yeğeni ile Karaoğlan'ın eski eşi de gözaltına alındı.

Adapazarı Belediyesi'nde çalışan Sezai Karaoğlan, dün akşam saatlerinde Erenler Tepekum Mahallesi Arı Sokak'ta yalnız yaşadığı evinde boğazı kesilerek öldürüldü. Olay komşularının 155 Polis İmdat'ı araması üzerine ortaya çıktı. Eve gelen polisler Sezai Karaoğlan'ın kanlar içerisinde bıçakla boğazı kesilmiş cesedini buldu.

Cinayet sonrası araştırma yapan Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şubesi ekipleri, öldürülen Sezai Karaoğlan'ın bir yıl önce eşinden boşandığını tespit etti. Araştırmasını sürdüren ekipler, Karaoğlan'ın eski eşinin, özel bir haberleşme şirketinin Erenler Şube Müdürü İhsan Ö. ile dost hayatı yaşadığını öğrenince, araştırmasını bu yöne kaydırdı.

ÖLDÜRÜLEN KİŞİNİN KARTLARI ODASINDA ÇIKTI

Cinayetten birkaç saat sonra ekipler önce eski eşi Cemile G. ile dost hayatı yaşadığı belirlenen İhsan Ö. ile yeğeni Fatih K.'yı gözaltına aldı. İhsan Ö.'nün çalıştığı şirketteki odasında yapılan aramada, öldürülen Sezai Karaoğlan'a ait kredi kartları, aracına ait anahtarlar da bulundu. Ellerinde kesik izleri bulunan İhsan Ö.'nün, aynı zamanda köylüsü olduğu da anlaşılan Sezai Karaoğlan'ın eşi Cemile ile 3 yıldır ilişkileri olduğu tesbit edildi. Bu ilişkiden Sezai Karaoğlan'ın haberi olduğu ve bir yıl önce anlaşmalı olarak boşandıkları, Nisan ayında da Cemile G.'nin İhsan Ö.'den çocuk dünyaya getirdiği öne sürüldü.

İhsan Ö.'nün poliste verdiği ifadede suçlamaları kabul etmediği öğrenildi. Emniyette sorgulanan İhsan Ö., dost hayatı yaşadığı Cemile G. ile yeğeni Fatih K. adliyeye sevk edildi. 48 yaşındaki Sezai Karaoğlan bugün toprağa verildi.