BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,67
ALTIN 2.403,46
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Adapazarı'nda korkunç ölüm!

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde elektrik direğine çarpan otomobilde bulunan yaralıların yardımına koşan bir şahıs akıma kapılarak hayatını kaybetti.

Abone ol

Alınan bilgiye göre, kaza, Adapazarı ilçesi Yağcılar Mahallesi Ankara Caddesi üzerinde meydana geldi.

Deniz Şen (19) idaresindeki 54 YF 809 plakalı otomobil ile şehir merkezinden çevre yoluna seyir halinde iken sürücü aniden yola çıkan bir bisikleti şahsa çarpmamak için direkisyonu kırınca yol kenarında bulunan elektrik direğine çarptı.

Direğe çarpan otoomobil sürücüsü Deniz Şen ile otomobilde bulunan Engin Enginler (18) ve Melih Ocakçı (18) yaralandı. Kazanın ardından olay yerine koşerken, içindeyaralılar bulunan araç birden yanmaya başladı.

Evden getirdiği suyla yanan araca müdahale eden Nihat Hacı Keleşoğlu (60) elektrik akımına kapıldı. Otomobilin üzerine düşen üzerinde 36 bin volt akım bulunan telleri fark edemeyen şahıs alev alev yandı.

Vatandaşlar ellerindeki sopalarla yanan şahsa müdahale etselerde başarılı olamadı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Elektriğe kapılan adamın cesedi savcının incelemesinin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken, kaza ile ilgili araştırma başlatıldı.