BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Adanaspor'da tempo iyice yükseldi

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor, İzmit Kartepe'deki kamp çalışmalarını sürdürüyor.

Abone ol

Teknik Direktör Kemal Kılıç, tempoyu gün geçtikçe artırıyor. Sabah kondisyon salonunda çalışan futbolcular ardından yaklaşık 30 dakika süren dayanıklılık koşusu yapıyor.

Akşam yapılan çalışmalarda taktiksel varyasyonlara ağarlık veren Kılıç, dar alanda pas ve prese dayalı çalışmalar yaptırıyor. Futbolcuların sürekli olarak aktif bir şekilde topla oynamasını ve rakibe pres yapmasını isteyen Kılıç, zaman zamanda oyunu durdurarak uyarılırda bulundu.

Uzun yıllar sonra yeniden Turuncu Beyazlı formayı giyecek olan Bülent Bölükbaşı farklı bir heyecan yaşadığını söyledi. Kampın ilk günlerinden itibaren yoğun bir antrenman temposunun başladığını belirten Bülent, "Kemal Hocayı yakından tanıyanlar iyi bilirler.

Kamp hazırlıkları çok ağır geçer. Takımdaki bütün futbolcular çalışmaları ciddiye alıyorlar. Başarının ilk anahtarı işi sıkı tutmak ve başaracağına inanmaktır. Bedensel olarak çok yorulacağız. Fakat mükafatını maçlarda alacağız" dedi.

Bu arada, takımın genç futbolcusu Okan Salmaz, U-18 Milli Takım kampına katılmak üzere İstanbul’a gitti. Estonya ile oynayacak olan maçlarda görev alacak Okan, kampa daha sonra yeniden katılacak.