BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,79
ALTIN 2.402,51
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Adanaspor'da kritik dönemeç

Adanaspor'da Teknik Direktör Kemal Kılıç, ilk 2 için olmak ya da olmamak mücadelesi vereceklerini söyledi.

Abone ol

Bank Asya 1. Lig takımlarından Deplasmanda Hacettepe ile berabere kalarak 2 puan kaybeden Adanaspor, Boluspor maçı hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Kemal Kılıç antrenman sahasında futbolcularla yaklaşık 30 dakika süren bir toplantı yaptı. Genel anlamda konuşmalar yapan Kılıç, futbolculara konuşma hakkı vererek onları da dinledi. Bazı oyunculara form grafiği hakkında sorular yönelten Kılıç, Boluspor maçının önemi konusunda da uyarılarda bulundu.

Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç, Hacettepe maçında 1 puanı almalarına karşın oyuncuların form düşüşü yaşadıklarını ve bu bağlamda antrenman sayısını bire düşürdüklerini söyledi. Boluspor ve Bucaspor maçlarında ilk 2 için olmak ya da olmamak mücadelesi vereceklerini ifade eden Kılıç, "Kadro genişliği olmadığı için bazı oyuncuları sürekli oynatıyoruz. Haftada 1 gün çift antrenman yapıyorduk. Aşırı yorgunluğu düşünerek antrenmanları teke düşürdük. Boluspor maçını taraftarımızın da desteğiyle kazanmak

istiyoruz" dedi.

Soğuk algınlığı nedeniyle Hacettepe maçına serum verildikten sonra çıkan Emre Aktaş, rahatsızlığının geçmemesi üzerine tedavi olmak için hastaneye gitti. Son durumu ile ilgili tetkikler yapılacak olan golcü futbolcunun durumu yarın netlik kazanacak.

Boluspor maçının ilk çalışmasına hafif sakatlıkları bulunan Fevzi, Recep, Ersan, Anıl ve Rahman katılmadı. Takımdan ayrı olarak kısa bir çalışma yapan futbolcuların önemli bir sorunu bulunmadığı ve yarından itibaren takımla çalışmalara başlayacakları belirtildi.

Bu arada, geçen hafta tesislere getirilen Kangal cinsi köpek yavrusu "Yumoş" takımın maskotu oldu. Bütün futbolcular sevimli köpekle yakından ilgilenirken ortaya ilginç görüntüler de çıktı.