BIST 10.899
DOLAR 32,17
EURO 34,97
ALTIN 2.455,30
HABER /  GÜNCEL

Adanada yine aynı hikaye

Adana'da 5 kişi mevye suyu ile market sahibini uyuttuktan sonra gasp etti .

Abone ol

Adana'da 5 kişi, sattığı meyve suyunun bozuk olduğunu söyleyip tadına bakması için içirdikleri market sahibini uyuttuktan sonra para ve cep telefonunu gasp etti

Alınan bilgiye göre olay, Akkapı Mahallesi, Şıh Cemil Caddesi üzerinde bulunan Enes Gıda'da meydana geldi. Markete müşteri olarak gelen 5 kişi meyve suyu satın aldıktan sonra iş yerinden ayrıldı. Bir süre sonra tekrar markete dönen şahıslar satın aldıkları meyve suyunun bozuk olduğunu söyleyerek inanması için işyeri sahibi Yılmaz Büyükkaya'ya (26) ikram ettiler. İlaçlı meyve suyunu içtikten kısa süre sonra kendinden geçen Büyükkaya'ya şahıslardan birisi masaj yaparken diğerleri de kasada bulunan 105 YTL para ile cep telefonunu çaldı.


Şahıslar, bu sırada iş yerine gelen market sahibinin kardeşi Murat Büyükkaya'ya ağabeyinin baygınlık geçirdiğini ayıltmak için evden sarımsak getirmesini söyledi. Murat Büyükkaya sarımsak bulup işyerine döndüğünde şahısların kaçtığını görünce peşlerinden koşmaya başladı. Murat Büyükkaya'nın yakaladığı şahıslardan biri, boğuşma sonrası cebinden çıkardığı 55 YTL'yi yere atarak kaçtı.


Şahısları daha sonra otomobiliyle kovalayan ancak izlerini kaybeden Murat Büyükkaya, "İşyerine ilk geldiğimde şahıslardan birisi ağabeyimin başına masaj yapıyordu. Ben ne olduğunu sorduğumda "Başı ağrıyormuş. Sarımsak getir" dediler. Ben de tekrar döndüğümde şahısların kaçtığını görünce kötü bir şey olduğunu anladım" dedi.
Market içerisinde uyumaya devam eden Yılmaz Büyükkaya, olay yerine çağrılan ambulansla Adana Numune Hastanesi'ne kaldırıldı.
Yetkililer, kaçan 5 kişinin kimliklerinin belirlenmesine ve yakalanmasına çalışıldığını bildirdi.