BIST 9.541
DOLAR 32,50
EURO 34,82
ALTIN 2.489,89
HABER /  GÜNCEL

Adana'da torbacılara şafak operasyonu! Çok sayıda kişi gözaltında

ADANA'da "torbacı" diye tabir edilen sokak satıcılarına yönelik düzenelene şafak operasyonunda çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Abone ol

Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu tacirlerine yönelik olarak şafak vakti operasyon başlattı. Narkotik polisi eş zamanlı olarak özel harekat polisinin de desteğiyle çok sayıda adrese baskın düzenledi. Polis torbacı diye tabir edilen ve sokakta esrar, uyuşturucu hap ve eroin sattığını değerlendirdiği şahısların evlerine tek tek girdi.

ÇOK MİKTARDA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ: Yapılan operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alınarak önce sağlık kontrolünden geçirilmek üzere adli tıpa, daha sonra da sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Operasyonda zanlıların evleri hassas burunlu narkotiğin dedektör köpekleri tarafından da arandı. Yapılan aramalarda çok miktarda uyuşturucu da ele geçirildi.

İstanbul'da sokak satıcılarına şafak baskını: 40 gözaltıİstanbul'da sokak satıcılarına şafak baskını: 40 gözaltıİstanbul'da sokak satıcılarına şafak baskını: 40 gözaltıİstanbul'da sokak satıcılarına şafak baskını: 40 gözaltıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN