BIST 9.891
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.459,54
HABER /  GÜNCEL

Serdar Gökhan: Sanata önem veren bir hükümetimiz var

Yeşilçam'dan günümüze birçok projede yer alan 72 yaşındaki usta sanatçı Serdar Gökhan, katıldığı bir programda hiçbir partinin AK Parti kadar sanata ve sanatçıya değer vermediğini belirtti.

Abone ol

Kadırgalı Ali filmi ile ilk başrolünü oynayan ve adını geniş kitlelere duyuran sanatçı Serdar Gökhan son olarak TRT 1'de yayınlanan Mehmetçik Kûtulamâre dizisinde ekran karşısına çıkmıştı. Usta sanatçı Gökhan, katıldığı canlı yayında hükümet adına önemli açıklamalarda bulundu.

Son dönemde artan nefret söylemlerine tepki gösteren Gökhan 52 yıldır mesleğin içerisinde bulunduğunu ve çok sayıda hükümet gördüğünü belirterek "Bu kadar sanata, sanatçıya ve tarihimize önem veren bir hükümet ilk kez bunları görüyorum" şeklinde konuştu. 

Çok mutluyum
Serdar Gökhan, çok sayıda hükümet gördüğünü ve hiçbirinin iktidarda bulunan AK Parti kadar sanata, sanatçıya ve tarihe önem vermediğini söyledi. Gökhan, "Bu yüzden çok mutluyum, çok teşekkür ediyorum kendilerine" dedi.

<iframe src="https://www.internethaber.com/video-embed/1929541" style="border:0; width: 600px; height: 383px"></iframe>

Bu vatan için ölürüm
Kimsenin memleketine hainlik yapmaya hakkı olmadığını belirten Gökhan, "Bu kadar hainin bu kadar kahpenin var olduğu bir ülkede devlet yönetmek de çok zor. İnsanlarımız hainlikte yarış yapıyorlar. Benim iki dedem Balkan harbinde şehit oldu. Ben bu vatan için ölürüm. Biz bu memleketin kanıyla suyuyla toprağıyla ekmeğiyle büyüdük. Kimsenin bu memlekete hainlik yapmaya hakkı yoktur." dedi.