BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.513,73
HABER /  GÜNCEL

Adana'da sünnetçi şoku

Adana'da özel tıp merkezinde çocuklarını sünnet ettiren Mengilliboğa ailesi, 3 gün sonra büyük bir şok yaşadı.

Abone ol

Adana’da çocuklarını özel bir tıp merkezinde sünnet ettiren aile, sünneti yapan kişinin tıp merkezinin muhasebecisi olduğunu öğrenince büyük şok yaşadı.

Celal ve Huriye Mengilliboğa çifti, 1 Eylül’de 8 yaşındaki oğulları Erkan Mengelliboğa’yı sünnet ettirmek için özel bir tıp merkezine gitti. Burada yaklaşık bir saat bekleyen aileye, asıl görevi muhasebe müdürü olduğu öğrenilen B.Ö. kendisini doktor olarak tanıttı. B.Ö. tarafından sünnet edilen Erkan Mengilliboğa eve gitti. 

BAŞKA BİR DOKTOR MÜDAHALE EDİNCE ŞÜPHELENDİLER

Mengilliboğa ailesi, sünnetten 3 gün sonra kanama başlaması üzerine küçük Erkan’ı tekrar tıp merkezine götürdü. Aile, burada sünneti yapan doktorun yerine başka doktorun müdahale etmek istemesine karşı çıktı. Sünneti yapan B.Ö.’nün gelmemesi üzerine şüphelenen aile durumu polise bildirdi. 

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDULAR

Polisin gelmesi üzerine sünneti yapan kişinin doktor olmadığını öğrenen aile, büyük şok yaşadı. Daha sonra küçük çocuk Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Burada tekrar dikiş atılan çocuğun kanaması durdu. Aile ise sünneti yapan B.Ö. hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. B.Ö., görüntülere rağmen suçlamaları kabul etmeyerek, sünneti o gün görevli doktorun yaptığını öne sürdü.