BIST 8.875
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.242,03
HABER /  GÜNCEL

Adalet Sarayı'nda dehşet son dakika haberi

İSTANBUL Anadolu Adalet Sarayı'ndan gelen son dakika haberine göre görülen cinayet davasının çıkışında silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.

Abone ol

KARTAL'da bulunan Anadolu Adalet Sarayı'nda görülen bir cinayet davasında taraflar arasında silahlı kavga çıktı. Adliye içinde başlayarak kısa sürede dışarı taşan kavgada 2 kişi vurularak yaralandı. Yaralılardan biri hastanede hayatını kaybetti.

Anadolu Adalet Sarayı'nda, duruşma çıkışında taraflar arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Anadolu Adalet Sarayı 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen bir davanın tarafları arasında adliye koridorunda kavga çıktı.

Kavganın büyümesi üzerine güvenlik güçleri, tarafları adliye binasının bahçesine çıkardı. Burada da kavgayı sürdüren iki grupta bulunanlar, polisler tarafından adliye sarayının dışına çıkarıldı.

Adliye sarayının dışındaki bir kafenin önüne geçip bekleyen bir gruptakilere, 34 AS 569 plakalı bir araçtan rastgele ateş açıldı. Olay sırasında kafenin önünde bulunan 2 kişi yaralandı.


Yaralılar Salih Hakyolu ve Barış Güngör, Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ameliyata alınan Hakyolu'nun yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Bu arada, silahlı saldırının ardından kaçmak isteyen ve içinde 3 şüphelinin bulunduğu araç, yolda seyreden 2 araçla çarpıştı. Kaza yaptıkları aracı adliye yakınındaki bir akaryakıt istasyonuna park eden 3 kişi yaya olarak kaçtı.

Polis ekipleri, şüphelilerin yakalanması için bölgede çalışma başlattı.