BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Acun Ilıcalı Show TV'ye Bu Tarz Benim şoku

Show TV ile TV8 arasındaki Bu Tarz Benim kavgasında yeni gelişme. Acun Ilıcalı format değiştirmeyen Show TV'ye avukatlarını yolladı. Bu Tarz Benim dün Show TV'de yayınlanmadı.

Abone ol

TV8 ile Show TV arasında kavga çıkartan Bu Tarz Benim yarışmasında şok gelişmeler yaşandı. Show TV dün Bu Tarz Benim 'i yayınlamadı. Medya kulislerine düşen haberlere göre Acun Ilıcalı format değiştirmeyen Show TV'ye avukatlarını yolladı. Bu Tarz Benim bu sebeple Show TV'de dün ekrana gelmedi.

TV8 ile Show TV arasındaki Bu Tarz Benim kavgasında mahkemenin kararından sonra ilginç gelişmeler yaşanıyor. Mahkeme isim hakkını Show TV'ye, yarışmanın format hakkını ise yapımcı şirkete vermişti. Bunun üzerine TV8 yarışmayı İşte Benim Stilim adıyla yayınlamaya başladı.

SHOW TV 'DE BU TARZ BENİM NİYE YOKTU?
Show TV'nin ise Bu Tarz Benim yarışmasının formatında değişiklik yapması gerekiyordu. Ancak Show TV gereken format değişimini 'erkekleri de yarışmaya dahil ederek' çözmeye çalıştı. Acun Ilıcalı bunu yeterli bulmayınca avukatlarını Show TV'ye yolladı.

TV8 AVUKATLARI SHOW TV'YE GİDİNCE
Ilıcalı'nın kanalı TV8'in avukatları polisler eşliğinde Show TV'ye gitti ve mahkemenin format değişimi kararına yönelik ihtar verdi. Bunun üzerine Show TV Bu Tarz Benim 'i dün yayınlamadı yerine dizi tekrarı koydu. Show TV Bu Tarz Benim'de ciddi bir format değişikliği yapacak. O zamana kadar da Bu Tarz Benim ekrana gelmeyecek.

TV8'İN İŞTE BENİM STİLİ BOZUK...
TV8 ise Bu Tarz Benim yarışmasının adını değiştirip İşte Benim Stilim yaptı. Ancak yarışmanın çekildiği stüdyoda dekor değişimi yapılmayınca ekrana "buzlu" yayın yansıdı. Üç gündür yarışmayı izleyenler Öykü Serter'i flulaşmış bir görüntünün içinde izliyor.

İŞTE BENİM STİLİM 'E BURCU ESMERSOY KATILIRSA...
Tv8'deki yarışmanın dün süpriz bir konuğu vardı. Burcu Esmersoy yarışmacı gibi İşte Benim Stilim jürisinin önüne çıktı. Bakın jüri onun kıyafetini nasıl yorumladı.