BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,91
ALTIN 2.439,35
HABER /  MAGAZİN

Acun Ilıcalı Adriana Lima aşkını yalanladı mı?

Acun Ilıcalı ve Adriana Lima aşk mı yaşıyor evlenecekler mi? Acun Ilıcalı bu konuda hala sessiz ve Adriana Lima aşkını yalanlamadı.

Abone ol

Acun Ilıcalı ve Adriana Lima 'nın aşk yaşadığı ve evlenecekleri iddiası iki gündür magazin gündeminin ilk sırasında. Acun Ilıcalı da hala Adriana Lima ile ilgili haberleri yalanlamadı. Bu da Acun Adriana aşk iddialarını daha da güçlendirdi.

ADRİANA LİMA KONUŞTU! ACUN ILICALI AŞK İDDİASI SORULDU (YENİ HABER TIKLAYIN)

Sosyal medya hesabı olan Twitter'da Acun Ilıcalı ile Adriana Lima iki gündür trend topic listesinin zirvesinde yer alıyor. Acun Adriana dedikoduları çıkınca ünlü top modelin 3.5 milyon takipçisi olan Instagram hesabına da Türk akını oldu.

ACUN ILICALI AÇIKLAMA YAPTI MI?

Peki iki gündür magazin dünyasını çalkalayan Acun Ilıcalı ve Adriana Lima evlilik iddiası gerçek mi?


Acun Ilıcalı ilk kez bu kadar uzun süre hakkında çıkan bir iddia için sessiz kalıyor. İkinci günde de Acun'dan Adriana konusunda bir yalanlama gelmeyince aşk dedikodularının aslı olduğu düşünülmeye başlandı. Acun Ilıcalı'nın twitter hesabını takibe alanlar bu konuda ne yazacağını merakla bekliyor.
adriana-lima-ve-acun-ilicali.jpg
AŞK MI REKLAM MI?

Acun Ilıcalı'nın sessizliğini bir kesim evlilik iddiasının doğru olduğuna yorarken büyük bir kesim ise 'reklam' olarak görüyor. TV8 kanalını satın alarak medya dünyasına giren Acun Ilıcalı, Adriana Lima aşk iddiaları ile popülerliğini artırıp reklamını yapıyor yorumları geliyor. 

adriana-lima-ve-acun-ilicali-aşki.jpgACUN ILICALI - LİMA İDDİASI ZİRVEDE


Acun ile Adriana Lima arasında yaşandığı iddia edilen ‘gizli ilişki’ sosyal medyada hala ilk sıralarda bulunuyor. Adriana ve Acun başlıkları altında twitterda büyük bir geyik dönüyor.

 acun-ilicali-ve-adriana-lima.20141202222206.jpg
adriana-lima-ve-acun-ilicali-.jpg

acun-ve-adriana.jpg
adriana-lima-ve-acun-ilicali-1.jpg
adriana-lima-ve-acun-ilicali-3.jpg

adriana-lima-ve-acun.jpgadriana-lima-ve-acun-ilicali-2.jpg-.png
adriana-lima-ve-acun-ilicali.20141202222300.jpg
screen-shot-2014-12-02-at-22.18.47.png

ACUN ILICALI ADRİANA LİMA İLE EVLENİYOR İDDİASI NEDİR?

İddiaya göre Adriana Lima ve Acun arasında evliliğe doğru giden bir aşk başladı.

Acun Ilıcalı’nın, bu ilişki için 11 yıllık eşi Zeynep Ilıcalı’dan ayrılmaya karar verdiği iddia edildi. Adriana Lima’ya olan hayranlığını her zaman çekinmeden dile getiren Ilıcalı, ünlü modeli Türkiye’ye getirmiş ve programına konuk etmişti. Program sonrası ise Lima ve Ilıcalı arasında bir yakınlaşmanın olduğu belirtildi.

BOŞANMA PROTOKOLÜ

acun-ilicali-ve-zeynep-ilicali.jpgAcun Ilıcalı'nın eşi Zeynep Ilıcalı

Acun Ilıcalı’nın eşi Zeynep Ilıcalı ile şimdilerde gizli bir boşanma protokolü yapmaya çalıştığı, tazminat olarak 50 milyon lira vereceği de konuşuluyor.

ŞEYMA SUBAŞI'DAN EVLİLİK DIŞI KIZI OLDU

Acun Ilıcalı'nın boşanacağı iddiası daha önce de sevgilisi Şeyma Subaşı hamile kaldığında gündeme gelmişti. Ancak Acun Ilıcalı boşanmadan Şeyma Subaşı'dan çocuk sahibi olmayı tercih etmişti.

acun-ilicali-ve-şeyma-subaşi.jpg
DÖRT KIZ BABASI

İlk eşinden: Banu (24)

Zeynep Ilıcalı'dan : Leyla (9) ve Yasemin (6)

Şeyma Subaşı'dan : Melissa ( 1)

ADRIANA LİMA DA BOŞANDI

Acun Ilıcalı ile aşk dedikodularının ardından Adriana Lima'nın boşanmayla biten evliliği de merak konusu oldu. Bu evlilikten 2 kızları olan Adriana Lima ve eski NBA basketbolcusu eşi Marko Jaric geçtiğimiz bahar ayında sürpriz bir kararla ayrılmışlardı.

Adriana Lima'nın aldatıldığı için boşandığı ortaya çıkmıştı. 5 yıllık evliliğini Nisan 2014 tarihinde sonlandıran Adriana Lima 'nın 4 yaşında Valentina ve 2 yaşında Sienna isminde kızları bulunuyor.

adriana-lima-ve-boşandiği-kocasi.jpg
Evliliklerinin ilk yıllarında medyaya verdikleri mutlu pozlarla yansıyan Adriana Lima ve Marco Jaric, çocuklarının sorumluluklarını ortak üstlendiler.

ADRİANA'YI KOMŞUSUYLA ALDATTI

Adriana Lima'nın boşanma sürecinde aldatılma dedikoduları ortaya çıkmıştı. Önceleri sessiz kalan Adriana Lima, kocasını son olarak komşuları olan zengin bir kadınla yakalamıştı.

adriana-lima-eşi-ve-çocuklari.jpg
Miami'deki evlerinden komşuları ile olan kadınla ilişki Adriana Lima'nın ani bir boşanma kararı almasına sebep olmuştu. Adriana Lima daha sonra bu olayı doğrulamıştı.

EVLENDİĞİNDE BAKİREYDİ

Adriana Lima tek celsede boşandığı kocası Marco Jaric ile 2006 yılında tanıştı. Lima ve Jaric 2 yıl sonra sevgililer gününde evlendi.

Lima evliliği öncesinde hiçkimse ile cinsel ilişkiye girmediğini ve cinsel ilişkinin evlilik ile olması gerektiğini savunarak medyanın gündemine oturmuştu.

adriana-lima-ve-kocasi-marco-jaric.jpg
Jaric’in, eşi Adriana Lima’yı Miami’deki evlerine komşu olan evli bir kadınla aldattığı ortaya çıkmıştı. Lima’nın Türkiye’ye bir reklam çekimi için geldiği sırada da Jaric’in kendisini iki kadınla aldattığı öne sürülmüştü. Adriana Lima, arkadaşlarına “Bir kez affettim. Bir daha olmaz” deyip kocasından boşanmıştı.

SELAMIN ALEYKÜM YENGE

Acun Ilıcalı Adriana Lima evlilik iddialarının ardından ünlü top modelin sosyal medya hesapları Türklerin akınına uğradı. 3.5 milyon takipçili Instagram hesabına öyle mesajlar bırakılıyor ki ünlü top model Türkçe biliyor olsa şaşkına dönerdi. Adriana Lima'ya 'Selamın aleyküm yenge' diye not bırakan da var 'kına hazırlığı' yapan da...

ACUN ABİM GÖRMESİN YENGE

Hatta bazı kullanıcılar erkeklerin olduğu fotoğraflara 'sil bunları yenge Acun görmesin' diye yazmaya başladı.


adriana-lima.20141202161617.jpg
KIZ ADRİANA HADİ HAYIRLI OLSUN

Adriana Lima'nın instagramdaki tüm fotoğraflarının yanında bir Türk kullanıcıdan yorum yer alıyor. Genellikle de yorumlarda Acun Ilıcalı ismi geçiyor.

adriana-lima-instagram.jpg