BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Açık havada film keyfi

Yeni vizyon filmleri açıkhavada Bonus Premium Cinecity-Trio’da!

Abone ol

Vizyonun yeni filmi Kayıp Şehir"i herkesten önce izlemeye ne dersiniz? Yaz mevsiminin en yeni vizyon filmlerini keyifli, şık ve rahat bir atmosferde, yıldızlar ve palmiyeler eşliğinde izlemeye ne dersiniz?

Andy Garcia, son filmi “Kayıp Şehir” de hem başrol oyuncusu hem de yönetmen olarak yer alıyor. Garcia"nın memleketi Küba"ya dramatik, tarihi ve romantik bir saygı duruşu niteliğinde olan filmi, vizyona girmeden önce 5 Temmuz"da Açıkhava Sineması"nda gösteriliyor. Havuzbaşında şezlonglara ve minderlere uzanarak, arzu ettiğiniz içecekleri yudumlayarak, bu merakla beklenen filmi ilk siz izleyebilirsiniz.

Konforu ve kaliteli hizmet anlayışı ile sinemaseverlerin gözdesi olan Bonus Premium Cinecity, “Melissa P.”, “Poseidon"dan Kaçış” ve “Kayıp Şehir” filmlerini açıkhavada izlemek isteyenleri Açıkhava Sineması"na bekliyor. Andy Garcia"nın hem başrol oyuncusu hem de yönetmen olarak yer aldığı “Kayıp Şehir”, vizyon tarihinden önce 5 Temmuz Çarşamba günü Açıkhava Sineması"nda ilk kez gösteriliyor.
“Melissa P.” filminin Açıkhava Sineması"ndaki gösterimi 30 Haziran Cuma günü, “Poseidon"dan Kaçış” filminin gösterimi ise 2 Temmuz Pazar günü gerçekleşecek.

Kozyatağı"ndaki Hillside-Trio"nun havuzbaşında hizmet veren Bonus Premium Cinecity, açıkhavanın güzelliğini yeni vizyon filmlerini izleyerek çıkarmak isteyenlere konforlu ve keyifli bir ortam sunuyor. Sinemaseverler, Açıkhava Sineması"nda yıldızların altında, palmiyelerin arasında, minder ve şezlonglara uzanıp, havuzbaşında hizmet veren Planet Café"nin hazırladığı özel kokteylleri yudumlayarak yeni filmlerin keyfini çıkaracak.