BIST 10.895
DOLAR 32,19
EURO 34,97
ALTIN 2.516,22
HABER /  SPOR

Almanyayı hırs bastı

Almanya Milli Takımı oyuncusu Thorsten Frings, Arjantin maçı öncesi iddialı konuştu.

Abone ol

Almanya'da görev yapan Arjantinli gazeteciler, Almanya'ya karşı elenmeleri durumunda bunun utanç verici birşey olmayacağını söylediler. Arjantinli gazeteci Marcelo Roberto Benedetto, Almanya'nın Brezilya ile birlikte turnuvanın favorisi olduğunu belirterek, ''Almanya'ya elenmek utanç verici olmaz'' dedi.

Almanya Milli Takımı oyuncusu Thorsten Frings, Arjantin karşılaşması öncesinde kendilerini çok formda hissettiklerini belirterek, ''Arjantin'i yenersek büyük bir takımı devirmiş olacağız'' diye konuştu. Gerekirse 120 dakika mücadele edebileceklerini ifade eden Frings, Riquelme'nin oyunuyla ilgili bir soruya karşılık da, bu oyuncunun takımı için çok önemli olduğunu, ancak Arjantin Milli Takımı oyuncularının her birinin çok yetenekli olduğunu, bu nedenle yalnızca Riquelme'ye konsantre olmayacaklarını kaydetti. Milli takım oyuncularından Per Mertesacker de, Arjantin karşılaşmasına da diğer maçlarda olduğu gibi iyi bir biçimde hazırlandıklarını belirterek, rakiplerinin teknik açıdan çok güçlü bir takım olmasına karşın kendilerine güvendiklerini bildirdi.

Bu arada Almanya'da Dünya Kupası karşılaşmalarının yapıldığı kentlerde FIFA tarafından her gün düzenlenen toplam 15 ''taraftar şenliği''ne şu ana toplam 11 milyon kişi katıldığı bildirildi. FIFA Medya Direktörü Markus Siegler, Berlin'de yaptığı açıklamada, ziyaretçi sayısının beklenenin çok üzerinde olduğunu belirterek, ''Biz, tüm turnuva boyunca yaklaşık 8 milyon ziyaretçi bekliyorduk'' dedi.