BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,82
ALTIN 2.431,08
HABER /  GÜNCEL

Acı haberler peş peşe geldi... Şehit sayıları arttı...

Boğaz'da batan tekneden yaralı kurtulan Uzman Çavuş Bülent Demirkaya ile Van'daki saldırıda yaralanan polis memuru Muhammet Acar kurtarılamayarak şehit oldular.

Abone ol

Türkiye iki yeni şehit haberiyle sarsıldı. İstanbul Sarayburnu'nda önceki gün yaşanan deniz kazasında yaralanan Uzman Çavuş Bülent Demirkaya kurtarılamadı. Böylece şehit sayısı 4'e yükseldi.

Van'daki saldırıda  yaralanan polis memuru Muhammet Acar da tedavi gördüğü hastanede şehit oldu. Bu saldırıda da 2 polis şehit olurken, 2 sivil de hayatını kaybetmiş oldu.

BOĞAZ'DAKİ TEKNE FACİASI

İstanbul Boğazı Sarayburnu açıklarında 2 gün önce gemiyle çarpışması sonucu ters dönen ve batan Sahil Güvenlik botunda görev yapan 3 asker şehit olmuştu.

Yaralı olarak kaldırıldığı Fatih Sultan Mehmet Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Uzman Çavuş Bülent Demirkaya da sabah saat 06.00 sıralarında hayatını kaybetti. Böylelikle şehit sayısı 4'e yükseldi.

BİR ACI HABER DE VAN'DAN GELDİ!

Van'da önceki gün düzenlenen terörist saldırıda ağır yaralanan polis memuru Muhammet Acar, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, şehit oldu.

Terör örgütü PKK mensuplarınca 17 Ağustos saat 23.15 sıralarında  Merkez İpekyolu ilçesinde teröristlerin polisevi ve polis merkezinin bulunduğu binaya patlayıcı yüklü araçla gerçekleştirilen saldırıda 1 polis şehit olmuş, 2 vatandaş  hayatını kaybetmiş ve 20'si polis 73 kişi yaralanmıştı.