BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.323,98
HABER /  GÜNCEL

Abdurrahim Karakoç dua bekliyor!

Akciğer enfeksiyonu ile hastaneye kaldırılan Abdurrahim Karakoç'un oğlu Enderhan Karakoç babasının uyandığı haberini verdi.

Abone ol
Mihriban'ın şairi ünlü şair Abdurrahim Karakoç'un akciğer enfeksiyonu ile hastaneye kaldrıldığı ve solunum cihazına bağlanması için tedavisine uyutularak devam edildiği haberi gelmişti.

Karakoç'un doktorları solunum cihazı bağlıyken uyanık olması tedavide beklenen etkiyi azaltacağını söylemiş, bu yüzden de Mihriban'ın şairi uyutulmuştu.

Abdurrahim Karakoç'un oğlu Enderhan Karakoç; Haber A'ya yaptığı açıklamada Abdurrahim Karakoç'un tedavisinin Ankara'da yoğun bir biçimde devam ettiğini, uyandırıldığını ve yoğum bakımda olduğunu söyledi. İlk tepkileri verdiğini de ekleyen Enderhan Karakoç, sağlık durumunun iyiye gitmesi için doktorların ellerinden geleni yaptığını söyledi. Ziyaretlerin yasaklandığı söyleyen Karakoç, sevenlerin dualarını eksik etmemelerini istedi.

Ünlü şair Abdurrahim Karakoç, ocak ayı içerisinde Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde zatürre tedavisi görmüştü.