BIST 10.173
DOLAR 32,28
EURO 34,96
ALTIN 2.445,27
HABER /  POLİTİKA

Abdüllatif Şener iş arıyor!

Siyasetin "doğrucu davut"u artık işsiz. "Şu anda ailesini nasıl geçindireceğini" düşünüyor. Niyeti belli de...

Abone ol

Siyaset dünyasında adı "doğrucu davuta" çıkan Abdüllatif Şener, "politikaya onurlu bir mola" verdi. Şimdi önüne bakıyor. Aklındaki tek mesele "geçimini nasıl temin edeceğine" yönelik...

Sabah'tan Muharrem Sarıkaya'ya konuşan Şener, önce mevcut siyasetle ilgili bir değerlendirme yapıyor. Şener'in "bunu bile söylememem gerek" dediğini tespit şu; "Siyasette büyük boşluk var. Ama bu demek değil ki benim ileriye dönük siyaset hesabım var da onun için söylüyorum. Bu cümleyi bile söylememem gerekirdi. Hepsi bu kadar..."

Geçim planı yapıyor

Siyaseti bıraktıktan sonra geçim meselesine kafa yormaya başlayan Şener, "Şu an bireysel düşünüyorum. Nasıl geçineceğimi; geçimimi nasıl sağlayacağımı planlıyorum" diyor.

"Durumunuz bu kadar zor mu?" sorusuna Şener gülerek şu yanıtı veriyor; "Geçen hafta siyaseti bıraktığımı, üniversiteye dönme kararı aldığımı açıklamıştım. Bu açıklamama rağmen henüz herhangi bir üniversiteden teklif almadım. Bana 'Gel bizde ders ver' diyen yok."

"Siyaset kanıma giremedi"

"Siyaset bir kez kana girdi mi kolay çıkmaz" sözü hatırlatıldığında ise Şener, "Siyaseti 16 yıldır kanıma hiç sokmadım ki; onun için bırakmam kolay oluyor. Eşim 'Senin duyguların bizdeki standartların dışında Latif...' diyor" dedi.

"Saz çalmak istiyorum"

Üniversitede vereceği derslerin yanı sıra boş zamanının çok olacağını belirten Şener, yarım kalan bir hevesinin peşine düşme niyetinde: "Bir Sivaslı olarak atladığım en önemli özellik saz çalamamam. Belki yeniden yakalar, saz çalmayı öğrenirim." //