BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.433,50
HABER /  GÜNCEL

Abdullah Karacan kimdir aslen nereli neden öldü?

Abdullah Karacan kimdir, kaç yaşında, LASTİK-İş Genel Başkanı Abdullah Karacan neden öldü ve Abdullah Karacan'ın son durumu nasıl soruları merak edildi. Sakarya'da lastik fabrikası ziyaretinde saldırıya uğrayan Abdullah Karacan yaşamını yitirdi. Peki kimdir Abdullah Karacan, eşi ve çocukları var mı?

Abone ol

LASTİK-İş Genel Başkanı Abdullah Karacan kimdir, kaç yaşında  ve neden öldü? Sakarya'da ziyaret ettiği bir lastik fabrikası çıkışı silahlı saldırıya uğrayan Abdullah Karacan, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

LASTİK-İş Genel Başkanı Abdullah Karacan, Sakarya'nın Arifiye ilçesinde bulunan lastik fabrikasına ziyarete gittiği sırada silahlı saldırıya uğradı.

OLAY NASIL OLDU: Abdullah Karacan ile birlikte ismi öğrenilemeyen bir kişi yaralandı. Ağır yaralanan Abdullah Karacan ve diğer yaralı, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Abdullah Karacan'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilmişti. Hastaneye kaldırılan Karacan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Lastik-İş Sendikası Genel Başkanı Abdullah Karacan, Brisa Pirelli, İzmit ve Sakarya Goodyear fabrikalarındaki 4 bin işçiyi kapsayan görüşmelerde çalışanların hak ve menfaatleri doğrultusunda, memnun olacakları toplu iş sözleşmesi imzaladıklarını söylemişti.

Lastik-İŞ Yönetim Kurulu Üyeleri
Abdullah KARACAN (Genel Başkan)

Alaaddin SARI (Genel Sekreter)

Nejdet ULUSOY (Genel Başkan Yardımcısı)

Muharrem ÖZEN (TİS ve Örgütlenme Daire Başkanı)

İhsan MALKOÇ (Mali İşler Dairesi Başkanı)

Denetim Kurulu Üyeleri

Ayhan TOKSÖZ

Levent TUNÇ

Melih ÖZKAN

Disiplin Kurulu Üyeleri

Muharren Rıdvan BULUT

Yusuf Cengiz SEVİM

Hasan KIRGEÇ

Erşan Mehmet GÖNÜLALAN

Alperen ŞAKACI