BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,73
ALTIN 2.490,42
HABER /  POLİTİKA

Abdullah Gül'den YGS hassasiyeti

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den YGS'ye girecek öğrenciler için büyük hassasiyet...

Abone ol

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bugün yapılan YGS sınavı nedeniyle öğrencilerin trafikte yaşayabileceği sıkıntıları göz önünde bulundurarak, sabahki programında deniz yolunu tercih ettiğini söyledi.

YGS'DEN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!..

Kendisine ait twitter hesabından deniz seyahatine ilişkin fotoğraf da paylaşan Gül, sınava katılan öğrencilere başarılar diledi.

UMARIM BU SEFER GERÇEKLEŞİR

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bugün katıldığı Olimpiyat komitesi toplantısı ardından kendisine ait twitter hesabından fotoğraflar paylaştı. Sabah saatlerinde İstanbul’un 2020 Olimpiyat adaylığı için karar verecek komitenin değerlendirme toplantısına katıldığını söyleyen Gül, "Bütün ülke olarak bu büyük organizasyonu İstanbul’a getirme kararlılığımızı anlattım. Biliyorsunuz daha önce 3 kez aday olduk ama hiçbir zaman bu kadar hazır değildik. Umarım bu sefer gerçekleşir" dedi.

Abdullah Gül'ün paylaştığı bir diğer fotoğraf ise, sabah saatlerinde yaptığı deniz yolculuğu ile ilgili oldu. Sınav öncesi öğrencilerin trafikte sıkıntı yaşama ihtimalini göz önünde bulundurarak deniz yolunu tercih ettiğini açıklayan Gül, teknedeki fotoğrafını da paylaştı. Cumhurbaşkanı Gül fotoğrafın altına şunları yazdı:

OTELE DENİZ YOLUYLA GİTTİM

"Bugün 2 milyona yakın öğrencimiz YGS sınavına girdi. Bu vesileyle, hepsine başarılar diliyorum. Sınav trafiğini de dikkate alarak sabah toplantının yapıldığı otele deniz yoluyla gittim".


YGS PUANINIZI HESAPLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

YGS'de aldığınız puanı hesaplamak için bu modülü kullanabilirsiniz. 2013 YGS sonucunuzu öğrenebilirsiniz.

36018.jpg