BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,17
ALTIN 2.475,57
HABER /  GÜNCEL

ABDli oyuncular bize gülüyor

Neden mi? Oyuncu Murat Han, bakın neler anlatıyor...

Abone ol

Amerika'da oyunculuk eğitimi alan Murat Han, Kanaltürk'te yayınlanan Kırmızı Halı isimli programa konuk oldu.

Haftada 90 dakika dizi çektiklerini ve daha sonra da seslendirme için stüdyoya girdiklerini belirten Murat Han, Amerika'ya gitdiği zaman oradaki oyuncu arkadaşlarına bu durumu anlattığını ancak onları inandıramadığını belirtti. Murat Han, "İnanmıyorlar. Böyle bir şey yok diyorlar. inandıramıyorum da... Şaka söylemiyorum diyorum bana gülüyorlar" dedi.

Bu durumun inanılmazı gerçekleştirmek olmadığının altını çizen Murat Han, "Bununla çok övünmemek lazım. İnanılmazı gerçekleştirmiyoruz aslında. Süreyi birbirine toparlıyoruz. Senaryo yetişmiyor. Senaryolar setlere geliyor. Ne oynadığınızı bilmiyorsunuz" şeklinde konuştu.

Böyle bir ortamda oyuncu olmak için oyunculuk eğitimi almanın da gerekli olmadığını ifade eden Han, "Bazı insanlar zaten seslerini de kullanmıyorlar. O zaman sadece görüntü vermek için çıkacaksın. Çok kaliteli şeyler veremiyoruz. Dizilere karşı değilim. Dizileri çok önemli buluyorum, televizyonu çok önemli buluyorum. Neden daha iyisi olmuyor? Ben halk için doğru olanı istiyorum" dedi.