BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

9 zayıf yüzünden intihar

16 yaşındaki gencin karnesinde 9 zayıf vardı. Evdeki tüm ilaçları içti. Hayata gözlerini yumdu.

Abone ol

MERSİN'in Erdemli İlçesi'nde karnesinde 9 zayıf olan lise öğrencisi 16 yaşındaki Sinan Akgün, evde bulunan tüm ilaçları içerek yaşamına son verdi.

3 çocuklu Akgün ailesinin ortanca çocuğu olan Erdemli Meslek Lisesi hazırlık sınıfı öğrencisi Sinan Akgün, dün karnesini aldı.

15 dersten 9'u zayıf olan Sinan Akgün, Alata Mahallesi'ndeki Bulut Apartmanı'ndaki evlerine öğleden sonra döndü. Tuhafiyeci baba 40 yaşındaki Metin Akgün ile birlikte çalıştığı eşi 37 yaşındaki Emine Akgün'ün işyerinde bulunduğu sırada, kardeşleri de dışarıda olduğu için evde yalnız kalan Sinan Akgün, odasına çekildi.

Bir süre sonra evde bulduğu tüm ilaçları içen Akgün, daha sonra yatağına yattı. Akşam işyerlerini kapatan anne ile baba eve döndüklerinde, oğullarını yatağında yatarken buldu. Uyuduğunu sandıkları Sinan'ı kaldırmaya çalışan Akgün çifti, oğullarının bedeninin buz gibi olduğunu fark edince, Erdemli Devlet Hastanesi'ne götürdü. Acil Servis'e getirilen Sinan Akgün'ün öldüğü anlaşıldı.

Evde yapılan incelemede karnesinde 9 zayıf olduğu belirlenen Akgün'ün evdeki tüm ilaçları içtiği anlaşıldı. Oğullarının ölümüyle şoka giren ve akşama kadar 9 zayıfının olduğunu bilmediklerini belirten Akgün çifti, yakınları tarafından güçlükle teselli edildi. 9 zayıfı onur meselesi yaptığı ileri sürülen Akgün'ün cesedi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Soruşturma sürüyor.