BIST 10.320
DOLAR 32,25
EURO 35,06
ALTIN 2.468,30
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

85 kişilik işe bin 800 kişi başvurdu

YYÜ Rektörlüğü'nün, alacağı güvenlik görevlileri için bugün yapılması planlanan kura çekimi, noterin işlemleri tamamlamaması üzerine ertelendi.

Abone ol

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörlüğü'nün, alacağı güvenlik görevlileri için bugün yapılması planlanan kura çekimi, noterin işlemleri tamamlamaması üzerine ertelendi.

YYÜ Rektörlüğü'nün ihale yolu ile alacağı 85 güvenlik görevlisi için rekor düzeyde müracaat oldu. 10'u bayan toplam alınacak 85 güvenlik görevlisi için bin 800 kişi başvurdu. YYÜ Zeve Kampüsü'nde bulunan İlyas Türetken Kapalı Spor Salonu'nda yapılması planlanan kura çekimi davet edilen noterin başvuruların fazla olmasından dolayı yapması gereken işlemleri yetiştirememesi üzerine kura çekimi ertelendi. Bunun üzerine salonun önünde yaklaşık 2 saat bekleyen kalabalığa açıklamalarda bulunan YYÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Peyami Battal, şeffaf bir kura çekimi yapmak için çalıştıklarını kaydetti. Yapılacak olan kura çekiminde hiçbir şaibenin olmaması için noterin işlemleri tamamladıktan sonra 9 Ağustos Pazartesi günü saat 13.00'te aynı yerde yapacaklarını kaydetti.