BIST 10.056
DOLAR 32,25
EURO 34,81
ALTIN 2.427,29
HABER /  GÜNCEL

8 yaşındaki çocuğa tecavüz etti

Zonguldak'ta oturan evli ve 4 çocuk babası maden işçisi 37 yaşındaki Ş.Ç., komşusunun oğlu 8 yaşındaki B.A.’ya tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklandı.

Abone ol

Türkiye Taşkömürü Kurumu’nda çalışan maden işçisi Ş.Ç., iddiaya göre işyerinden arkadaşı ve kapı komşusu olan maden işçisinin oğlu B.A.’ya tecavüz ettiği iddiasıyla dün akşam polis tarafından gözaltına alındı. Ş.Ç.’nin, 11 yaşındaki kızı ile oynamak için evine gelen B.A.’ya, son bir yılda harçlık vererek birden fazla tecavüz ettiği ileri sürüldü. Küçük çocuğun dün akşam durumu anlattığı babasının şikayetiyle karakola götürülen Ş.Ç., suçlamaları kabul etmedi.

screen-shot-2013-07-27-at-5.13.03-pm.png

'YAPAMADIYSAN ÜZÜLME'

Daha önce bir çocuğu olan ilk eşinden boşandıktan sonra, 8 yıl önce evlendiği ikinci eşinden 3 çocuğu daha olan maden işçisi S.Ç., bugün ’Çocuğun cinsel istismarı’ suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemede de suçlamayı kabul etmeyen ve kendisine iftira atıldığını ileri süren Ş.Ç., tutuklandı.

Ş.Ç., polisler tarafından adliyeden çıkarılarak ekip aracına götürülürken, adliye önünde bekleyen eşi ve çocukları büyük üzüntü yaşadı. Elleri kelepçeli ekip aracına bindirilen eşinin yanına yaklaşan N.Ç., "Neden böyle diyorlar? Yapmadıysan doktorlar var, üzülme" diyerek teselli etmeye çalıştı. Duygulanarak ağlayan Ş.Ç., eşi ve çocuklarıyla vedalaştıktan sonra cezaevine gönderildi.