BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

İnsanlar AK Parti'den memnun

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, vatandaşların AK Parti iktidarından memnun olduğunu söyedi.

Abone ol

Mahir Ünal, bir dizi görüşmelerde ve ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği memleketi Elbistan’da esnafların talep ve isteklerini dinledi.

Ünal’a ziyaretinde AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fatih Erkoç, Merkez İlçe Başkanı Necati Okay, Belediye Başkanı Durmuş Küçük, İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, belde belediye başkanları, il genel meclisi üyeleri, yönetim kurulu üyeleri ve partililer de eşlik etti.

Kalabalık bir heyet tarafından karşılanan AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, geziler sırasında yaptığı değerlendirmede, insanların AK Parti iktidarından memnun olduğunu belirtti. Ünal, şöyle konuştu: "Kahramanmaraş’ın büyükşehir olmasıyla birlikte artık her yer Kahramanmaraş oldu. Merkez ve ilçe ayrımı kalmayacak. Belediye başkanımızın işi biraz daha artacak çünkü bütün köylerimiz Elbistan’ın Mahallesi haline geliyor. Büyükşehir kanunuyla birlikte önümüzdeki seçim Kahramanmaraş’ta yeni bir hayat, yeni bir dönem, yeni bir düzen başlıyor. Bunları da esnaf ziyaretleri esnasında vatandaşlarla paylaşıyoruz. İnsanlar bizden memnun. Bizlerde elimizden geldiğince sorumluluklarımızı yerine getirmeye çalışıyoruz.”

Kahramanmaraş’a son 8 yılda özel sektör ve kamunun 10.5 milyar liralık yatırım yaptığını hatırlatan Ünal, "2005 yılından 2013 yılına kadar Kahramanmaraş genelinde özel sektör ve kamu yatırımlarının toplamı 10,5 katrilyon olmuştur. 10 yıl önce Türkiye’nin 500 milyon TL bulmak için dünyada kapı kapı gezdiğini düşünürseniz, bugün sadece Kahramanmaraş’a 8 yılda sadece 10,5 katrilyon yatırım yapılması Türkiye’nin nereden nereye geldiğinin en önemli göstergesidir." şeklinde konuştu.