BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,93
ALTIN 2.439,82
HABER /  GÜNCEL

8 Mart sözleri Kadınlar Günü'ne özel anlamlı kısa sözler sayfası

Belki eşiniz, belki sevgiliniz belki en yakın dostunuz sırdaşınız arkadaşınız olan kadınların bu anlamlı gününe daha da anlam katmak isteyenler için 8 Mart Kadınlar Günü anlamlı sözler sayfasını sizler için hazırladık. Uzun-kısa 8 Mart kadınlar günü sözlerin olduğu haberimizden size en uygun kadınlar günü mesajını seçebilir ve sizin için önemli olan kadınlara yollayabilirsiniz.

Abone ol

 Tüm dünyada kutlanan ve çeşitli etkinliklere sahne olan özel bir gün olan Kadınlar Günü için geri sayım başladı. 8 Mart Perşembe günü kutlanacak olan kadınlar günü için en özel, en güzel ve anlamlı kadınlar günü sözlerini, uzun kısa kadınlar günü mesajlarını sizler için bir araya getirdik.

KADINLAR GÜNÜ MESAJLARI VE SÖZLERİ 2018

* Analarımız, bacılarımız, hayatımızın yarısı hatta çok daha fazla değerlerimizi ifade eden kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.

* Eğer yanınızda olsaydım size sımsıkı sarılır, yaşam boyu gözlerinizdeki ışıltının devam etmesini, huzurlu bir hayat sürmenizi dilerdim. Kadınlar gününüz kutlu olsun.

* Dostum, arkadaşım, sırdaşım! Birgün, umarım bana gösterdiğin sevgi ve sabrı sana gösterebilme şansım olur. Seni çok seviyorum! Kadınlar günün kutlu olsun.

* Aşkım seni çok seviyorum! Belki sevgimi her zaman gösteremiyor olabilirim ama sen bunu daima biliyorsun. Kadınlar günün kutlu olsun sevgilim.

* Kadın, doğası gereği zayıftır; ama acıya en çok o dayanır. Kadının direncini kıran tek şey; hayal ettiği kişinin boş çıkmasıdır. Hayallerinizin boş çıkmaması ümidiyle, kadınlar gününüz kutlu olsun.

* Dün sana kızdıklarımı bugün ben yapıyorum. Çünkü, aslında, senin küçük bir kopyanım. Umarım senin kadar sevgi dolu olurum. Kadınlar günün kutlu olsun anneciğim.

* Bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, eşitlik, özgürlük ve mutluluk dolu bir yaşam sürmelerini diliyorum.

* Yüreğindeki sınırsız sevgi ve sabır için çok teşekkürler! 8 Mart Dünya Kadınlar Günün Kutlu Olsun.

* Dünyada birçok insan vardır. Kimi mutlu, kimi mutsuz.. Kimi gülüyor, kimi ağlıyor.. Ama tüm güzelliklere ve mutluluklara layık biri var; O’da şu anda bu mesajı okuyor. “Kadınlar Günün Kutlu Olsun!”

* Cumhuriyetimizin odak noktasında yer alan kadınlarımız, modern ve çağdaş günlere gelmemizde önemli görevler başarmışlardır. Kadınlar gününüz kutlu olsun.

* 8 Mart, dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemleri dile getirdikleri gündür. Kadınlarımızın bu anlamlı gününü yürekten kutluyorum.

* Canım arkadaşım, sağlık, mutluluk ve esenlik dolu günler diliyor, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.

* Doğumdan ölüme kadar her hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın bu özel gününü yürekten kutlarım.

* Benim için her şeye katlanan, her zaman yanımda olan, değeri pahabiçilemeyen dünyanın en güzel kadınına; Kadınlar günün kutlu olsun!

* Sen hayatımın kutup yıldızı oldun, nereye gidersem gideyim ışığının altında sevginle uyudum. Doğru yolu buldum, seni seviyorum! Kadınlar gününü en içten dileklerimle kutlarım.

Kadınlar günü hediyeleri en uygun yaratıcı hediyeler rehberi

Kadınlar günü mesajları kısa -uzun anlamlı sözler 2018 rehberi