BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

8 Mart dünya kadınlar günü mesajları bu video dillerde

Bugün 8 Mart dünya kadınlar günü. Filli boya 8 mart dünya kadınlar günü mesajlarını içeren videosu ile olay oldu. 8 Mart dünya kadınlar günü resimli mesajları ve işte o görüntüler.

Abone ol

8 Mart dünya kadınlar günü tüm dünya ile birlikte Türkiye'de de kutlanıyor. Kadınlar günü için hazırlanan özel videolar ve mesajlar da bugün sosyal medyanın gündeminde. Bunlardan en dikkat çekici olanı Anadolu insanının 8 Mart kadınlar günü mesajlarını taşıyan bir video oldu. Yukardaki playerden Filli boyanın çekip yayınladığı görüntüleri izleyebilirsiniz. 

Sizler için 8 Mart dünya kadınlar gününe özel resimli ve güzel sözlerden oluşan mesajları da biraraya getirdik.

*Yaşam kaynağı, cennetin habercisi, sosyal, siyasal ve ekonomik hayatın baş taçları Dünya Kadınlar Günü'nüz kutlu olsun!
*Bütün kadınların Emekçi Kadınlar Gününü kutluyor, eşitlik, özgürlük ve mutluluk dolu bir yaşam sürmelerini diliyorum.
*Sen hayatımın kutup yıldızı oldun, nereye gidersem gideyim ışığının altında sevginle uyudum doğru yolu buldum. Seni seviyorum kadınlar günün kutlu olsun

*8 Mart, dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemleri dile getirdikleri gündür. Kadınlarımızın bu anlamlı gününü yürekten kutluyorum
*Dünyada birçok insan vardır. Kimi mutlu, kimi mutsuz.. Kimi gülüyor, kimi ağlıyor.. Ama tüm güzelliklere ve mutluluklara layık biri var; O’da şu anda bu mesajı okuyor. Kadınlar Günün Kutlu Olsun!
*Yaşamımızın doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.
*Bu sabah mavi bulutları avucuna, mutlulukları gönlüne, sevgimi usulca kalbine bırakıyorum. Güneş her zaman senin için doğsun, en güzel günler seninle olsun. Kadınlar günün kutlu olsun.