BIST 10.732
DOLAR 32,20
EURO 35,03
ALTIN 2.532,36
HABER /  GÜNCEL

7 yıldızlı fuhuş çetesi

ABD polisi, milyoner müşterilerine internet üzerinden saati 7 bin dolara kadın pazarlayan uluslararası bir çeteyi çökertti.

Abone ol

ABD polisi, milyoner müşterilerine internet üzerinden saati 7 bin dolara kadın pazarlayan uluslararası bir çeteyi çökertti

New York Polisi, önceki gün yaptığı bir baskınla dünyanın en lüks fuhuş şebekelerinden birini çökerttiğini açıkladı. Emperor’s VIP Club adlı bir internet sitesi üzerinden çalışan uluslararası çete, Miami, Londra, Milano, Paris ve Manhattan’da bulunan 50 kadını milyoner müşterilerine pazarlıyordu.
Arap prensleri

Kadınların fotoğraflarını internet sitesine koyan çete üyeleri, müşterilerden gelen yorumlarla, kadınlara 1’den 7’ye kadar yıldız puan veriyordu. 1 yıldızlı hayat kadının saati bin 500 dolar iken, 7 yıldızlı kadının saati 7 bin dolara geliyordu. ABD polisi, 7 yıldızlı kadınların müşteriler dünyanın neresinde olursa olsun, First Class yolculukla gönderildiğini açıkladı. Ödemelerin nakit, banka havalesi hatta kredi kartı ile yapıldığı siteye üye olmak için bir müşterinin kefil olması gerektiği açıklandı. Sitenin müşterileri arasında petrol zengini Arap şeyhleri, büyük şirketlerin CEO’ları olduğu belirtildi. Müşteri kılığında siteyle bağlantıya geçen polis, 4 kişiyi gözaltına aldı. Yapılan açıklamada, çetenin kara para da akladığı ve yılda yaklaşık 1 milyon dolar kâr ettiği belirtildi.