BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  POLİTİKA

7 bakanlığa atama yapıldı

7 bakanlığa ait atama kararları, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Abone ol

Devlet, Adalet, Milli Eğitim, Bayındırlık ve İskan, Tarım ve Köyişleri, Çalışma ve Sosyal Güvenlik ile Enerji ve Tabii Kaynaklar bakanlıklarına ait atama kararları, Resmi Gazete’de yayımlandı.
     
Buna göre, Devlet Bakanlığına bağlı Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdür Yardımcılığına Özcan Kars, Adalet Bakanlığı Teknik İşler Dairesi Başkanlığına Erdoğan Böcek, Milli Eğitim Bakanlığı Kız Teknik Öğretim Genel Müdür Yardımcılığına İnci Köksal atandı.
     
Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Dördüncü Adli Tıp İhtisas Kurulu Nöroloji Üyeliğinde sözleşmeli olarak görev yapan Prof. Dr. Hayrünnisa Denktaş görevden alınırken, Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Müşavirliğine Birol Uzunay, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Koruma ve Kontrol Genel Müdür Yardımcılığına Habib Can, Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu üyeliğine Müsteşar Yardımcısı Mesut Köse, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müşavirliğine İbrahim Kuluöztürk, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Enerji İşleri Genel Müdür Yardımcılığına Mustafa Çetin getirildi.
     
Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Müşaviri Hatice Çiloğlu ile Kars Bayındırlık ve İskan Müdürü Hüsamettin Boy başka bir göreve atanmak üzere görevden alındı.