BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,91
ALTIN 2.440,05
HABER /  GÜNCEL

60 saniyede oto hırsızlığı

Önce 60 saniyede oyomobili çaldı. Ardından karşısına çıkan pomacıyı ezmeye kalktı.

Abone ol

Olay, Maltepe'de bir benzin istasyonunda meydana geldi. A.A. isimli bir iş adamı aracını benzin almak için benzin pompalarının yanına çekti. Aracını pompacıya teslim eden sürücü daha sonra benzin istasyonunun market bölümüne girerek alış veriş yapmaya başladı.

Bu sırada A.A. ile aynı anda markete giren kimliği belirsiz bir kişi de markette alış veriş yapmaya başladı. Aldıklarının parasını ödeyen şahıs daha sonra A.A.'nın markette masanın üzerindeki duran anahtarını alarak hızla dışarı çıktı. Dışarıda bekleyen arkadaşlarından yüzünün güvenlik kameralarına görünmemesi için şapka da alan hırsız çalacağı arabaya doğru yöneldi. Hızla aracın kapısını açan kimliği belirsiz şahıs aracın içeri girdi.

POMPACIYI EZMEYE KALKIŞTI

Hırsız, araca bindiği esnada camları silen bir işçi, benzin pompalanan araca binen kişinin otomobil sürücüsü olmadığını fark etti. Pompacı, hırsızı dışarıya doğru çekerek binmesine engel olmaya çalıştı.

Ancak bu sırada istasyonun diğer köşesinde bekleyen hırsızın 2 arkadaşı bindikleri Golf marka aracı pompacının üzerine sürdü. Hırsızı dışarı çıkarmak ve canını kurtarmak arasında bir süre bocalayan pompacı, daha sonra üzerine gelen aracın altında kalmamak için hızla market bölümüne koştu.

Pompacıdan kurtulan hırsızlar ise çaldıkları araçla benzin pompasını da kopararak kaçtı.