BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  SPOR

Genç Kartal iddialı konuştu

Beşiktaş'ın orta sahadaki yeni dinamosu Serdar Kurtuluş şampiyonluk konusunda iddialı konuştu.

Abone ol

Beşiktaş'ın orta sahadaki yeni dinamosu Serdar Kurtuluş, siyah-beyazlı taraftarlara ümit veren mesajlar gönderdi. Genç futbolcu, "Daha lig bitmedi, futbolcular olarak şampiyon olacağımıza inanıyoruz, bize güvenin" dedi.

Serdar, kulübün resmi internet sitesinde taraftarların gönderdiği soruları yanıtladı. Taraftarların, "Şampiyonluk şansımız nedir" şeklindeki sorusu üzerine oldukça iddialı bir görüş belirterek, "Daha lig bitmedi. 8 puanlık farka kimse aldanmasın. Biz Beşiktaşlı futbolcular olarak şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Bize güvenin" dedi.

İkinci yarı Beşiktaş'ın layık olduğu yere geleceğini belirten Serdar, şampiyon olacak kapasiteye sahip olduklarını söyledi.

Serdar Kurtuluş, "En çok hangi takıma ve kaleciye gol atmak istersin" sorusunu da "En çok Fenerbahçe'ye gol atmak isterim. Kalecinin kim olacağı önemli değil. Yeter ki Fenerbahçe'ye gol atayım" diye yanıtladı.

Taraftarların, hücumlarda kendini göstermediği yolundaki eleştirileri için yorumda bulunda Serdar, "şu andaki görevim orta sahadaki boşlukları doldurup defansa yardım etmektir. Genelde hücuma çıkan oyuncuların yerlerini doldurmak benim görevim" şeklinde konuştu.

Hedefinin Beşiktaş ile sınırlı olmadığını belirten genç futbolcu, "A Milli Takım'a da gitmeyi hedefliyorum" dedi.