BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.392,96
HABER /  GÜNCEL

6 yaşındaki Gizem'den şoke eden haber

Dünyalar güzeli bir çocuğa daha kıydılar. Adana'da kaybolan Gizem'in cesedi bulundu. Küçük Gizem intikam kurbanı.

Abone ol

Adana'da annesi pazardayken kaybolan ve iki günden bu yana haber alınamayan 6 yaşındaki Gizem'den kara haber geldi.

Gizem'i bulmak için Ankara'dan Adana'ya giden özel ekibin yaptığı çalışma sonucu Kabasakal Mahallesi Rüzgarlıtepe'de minik Gizem'in cansız bedeni bulundu.

KATİL ZANLISI AKRABASI ÇIKTI
İNTİKAM İÇİN ÖLDÜRDÜ İDDİASI

Cinayeti işleyen kişinin Gizem'in akrabası S. A olduğu ortaya çıktı. Polis bu kişiyi gözaltına aldı. Gizem'in ablasıyla evlenmek isteyen şüphelinin, buna izin verilmemesi nedeniyle intikam için Gizem'i öldürdüğü öne sürülüyor.

İŞKENCE EDİP YAKMIŞ

Gizem'in cansız bedeni Adli Tıp'a kaldırılırken gelen bir ayrıntı kan dondurdu. Minik Gizem’in işkence edilip kısmen yakıldığı bildirildi.

ÖLDÜRÜP CESEDİNİ ATMIŞ

Cinayet olası zanlıların sorgulanması sonucu ortaya çıktı. Gizem'in evine 20 kilometre uzaklıkta bir vadide cesenin bulunduğu yerde cinayetin işlenme anına ilişkin bir bulguya rastlanmadı. Dedektifler, çocuğun öldürüldükten sonra buraya atılmış olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

KÜÇÜK GİZEM DÜN BÖYLE ARANMIŞTI (GİZEM'İN FOTOĞRAFLARI)

gizem.jpgNE OLMUŞTU?

Merkez Seyhan İlçesi'nin Tellidere Mahallesi 72100 sokakta oturan Hatice ile Mustafa Akdeniz çiftinin 4 çocuğunun en küçüğü olan Gizem, annesi pazar alışverişine gittikten sonra oynamak için sokağa çıktı.

Alışverişten dönen Hatice Akdeniz, evde bulamadığı kızını çevrede aradı ancak izine rastlamadı.
Mahalle camisinin megafonlarından anons yaptıran Akdeniz ailesi, Gizem'in bulunması için polise başvurdu.

2 gün boyunca tüm mahalleli de bir oldu ve Gizem'i aradı. Bulunamayınca Ankara'dan özel ekip Gizem için gönderildi.

ANNENİN İÇİNE DOĞMUŞ

İlkokul 1'inci sınıf öğrencisi olan kızının kendi başına evden uzaklaşmasının imkansız olduğunu söyleyen anne Hatice Akdeniz, "Kızım çok akıllı bir çocuktu. Kendi başına parka bile gitmezdi. Bir gittiği yeri bir daha unutmaz, kaybolmadan geri dönerdi. İsteği dışında bir yerlere götürülmüş, zorla tutuluyor olabilir" diyerek gözyaşı dökmüştü.