BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

6. katta dayak yedi, zeminde öldü!

6. katta dehşet yaşandı. 20 yaşındaki genç arkadaşları tarafından öldüresiye dövüldü. Gerisi ise karanlık...

Abone ol

Arkadaşları tarafından dövülen 20 yaşındaki Aydın Alan beton zemine çakılıp can verdi. Ölüm anı güvenlik kamerasına yansıdı. Alan, atladı mı? Atıldı mı? Polis bu sorunun cevabını arıyor.

Denizli’de işsiz bir genci ölüme götüren olay geçtiğimiz pazar günü 05.00 sıralarında meydana geldi. Selçuk Caddesi’nden geçen bir otomobil sürücüsü yolda kanlar içinde yarı çıplak yatan birinin olduğunu görünce polisi aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri, yerde ağır yaralı yatan kişinin Aydın Alan olduğunu belirledi.

DÜŞME ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Denizli Devlet Hastanesi’ne götürülen genç, kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, olay yerinin yakınındaki bir işyerinin güvenlik kamerası görüntülerinde Aydın Alan’ın düşme anını buldu.

BİZ DÖVDÜK O ATLADI

Bunun üzerine, Alan’ın düştüğü iş hanının teras katındaki bekar evinde kalan 4 kişi gözaltına alındı. 29 yaşındaki M.B., 23 yaşındaki E.E., 25 yaşındaki H.İ. ve 24 yaşındaki Y.C. ifadelerinde, aralarındaki bir anlaşmazlık yüzünden dövdükleri Alan’ın kendisini 6’ncı kattan attığını söyledi. Kavganın Aydın Alan’ın H.İ.’yle birlikte aldıkları elektrikli bisikleti 700 TL’ye satıp parasını harcaması yüzünden çıktığı öğrenildi.

5 kişinin, ceza vermek için bekar evine çağırdıkları Aydın Alan’a birlikte alkol aldıktan sonra öldüresiye dayak attığı öne sürüldü. Hakim karşısına çıkarılan şüphelilerden M.B., E.E. ve H.İ. tutuklanırken, Y.C. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 25 yaşındaki İ.A. ise aranıyor.