BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

59 bin TL'ye Beylikdüzü'nde ev sahibi olun

İnşaat sektörünün öncü müteahhitlerinden Yunus Akdaş'ın imzasını taşıyan Beylikdüzü Önay Rezidans'ta satışlar başladı.

Abone ol

İnşaat sektöründe 26 yıldır faaliyet gösteren İSTOÇ'un müteahitlerinden Yunus Akdaş'ın ortağı olduğu Önay Grup, yeni projesine başladı. Çok farklı bir mimari ile inşa edilen Beylikdüzü Önay Residance'ta fiyatlar 59 bin liradan başlıyor.

Önay Rezidance'daki 210 adet daire 1+1 olarak inşa edildi. 2011 sonunda teslimatın yapılacağı projede 1+0 stüdyo evlerin fiyatları ise 59 bin TL'den başlıyor. 77 bin TL'ye ise 1+1 daire almak mümkün. Ancak elinizi çabuk tutmanız gerekiyor. Çünkü dairelerin büyük bir kısmı alıcı bulmuş durumda.

Talep 100 bin TL'lik

Rezidance bölgesinde 100 bin TL ve altındaki fiyatlı dairelere yoğun talep olduğunu ifade eden Yunus Akdaş, Önay Rezidance'dan umutlu.

Metrobüs hattı uzayacak

Söğütlüçeşme-Avcılar arasında hizmet veren Metrobüs hattının uzatılması ile bölgenin daha da değerlenmesi bekleniyor. Birbiri ardına inşa edilen projelere karşın bölgedeki talep de canlılığını koruyor.

Önay Grup

Önay Grup ilk olarak Beylikdüzü'nde 451 dairelik Önay Esenbahçe Konutları'nı inşa etti. Ardından da 385 bağımsız bölümden oluşan Önay Garden Residence'ı hayata geçirdiler.