BIST 10.320
DOLAR 32,26
EURO 35,07
ALTIN 2.463,75
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Akbatı AVM Esenyurt'ta yükseliyor

Ortak yaşam alanlarının da bulunduğu Akbatı projesindeki rezidansların yüzde 70'i satıldı.

Abone ol

Akkök Şirketler Grubu’nun gayrimenkul sektöründeki iştiraki Akiş Gayrimenkul Yatırımı A.Ş.’nin son projesi Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Esenyurt’un Bahçeşehir bölgesinde yükselmeye devam ediyor.

İstanbul’un en büyük ve en modern alışveriş merkezlerinden birinin üzerinde yükselen 348 rezidans ile ortak yaşam alanları ve sosyal tesislerden oluşan Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ne ve çevre yerleşimlere direkt bağlantı sağlayarak ulaşım süresini kısaltacak Esenyurt TEM çıkışının temeli atıldı.

Türkiye’yi yepyeni bir konseptle buluşturan Akmerkez ve Anadolu yakasının son yıllardaki en dikkat çekici projelerinden biri olan Akasya Acıbadem’in yaratıcılarından Akkök Grubu’nun gayrimenkul sektöründeki en yeni projesi, Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin Bahçeşehir Merkez Satış Ofisi’nde tanıtıldı. Ardından Esenyurt Belediye Başkanı Sayın Necmi Kadığlu’nun katıldığı törenle çevre yerleşimlere direkt bağlantı sağlayacak Esenyurt TEM çıkışının temeli atıldı. 

Devler hizmet verecek

Akbatı Alışveriş Merkezi’nde 5M Migros, Boyner, Zara Grubu, Koçtaş, TeknoSa ve Mars Cinebonus'un da aralarında bulunduğu çok sayıda marka devi de mağaza açacak.

Yüzde 70'i satıldı

Rezidansların yüzde 70’e yakınını satmış durumda. 1+1 tipteki dairelerin liste fiyatları 257 bin TL’den başlıyor ve uygun ödeme imkanları da tanınıyor.

Aralık 2011'e hazır

Akbatı’da anahtar teslimlerinin Aralık 2011’de başlaması ve bundan 4 ay önce Ağustos 2011’de ise Akbatı Alışveri Merkezi’nin kapılarını ziyaretçilerine açması hedefleniyor.

Akbatı hakkında

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi Esenyurt’un Bahçeşehir Bölgesi’nde bulunuyor. 50 bin 838 metrekarelik arsa üzerinde yer alan AKBATI, alışveriş merkezi ve rezidanslarıyla kalite ve konfor anlayışını en üst seviyelere taşıyacak bir yaşam merkezi olarak tasarlanmıştır. 242 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde 63 bin 500 metrekare net kiralanabilir alan, 300’e yakın mağaza, 9 sinema salonu, dünya mutfaklarını buluşturan restoranlar, çocuk oyun, eğitim alanları ve 5 bin kişi kapasiteli bir festival alanı yer alıyor. Proje, 4 katlı Alışveriş merkezi üzerinde bulunan 21 katlı Mavi Kule ve 11 katlı Yeşil Kule’de düz dairelerin yanı sıra loft, teraslı, penthouse ve dubleks daire seçenekleri de mevcuttur.

220 milyon dolarlık yatırım

AVM içinde yer alacak olan mağazalar kiralanacaktır. Proje kapsamında yaklaşık 220 milyon dolar civarında yatırım planlanmaktadır. Akbatı’da yaşam Aralık 2011’de başlayacaktır. Proje kapsamında yer alan Akbatı alışveriş merkezi ise konutların tesliminden 4 ay önce Ağustos 2011 de kapılarını açacaktır. Detaylı bilgi için www.akbati.com adresini ziyaret edilebilir.