BIST 10.320
DOLAR 32,27
EURO 35,10
ALTIN 2.474,52
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Karaköprü'de başkan esnafla buluştu!

Karaköprü Belediyesi, beldede faaliyet gösteren çeşitli meslek guruplarından esnaflarla bir araya gelerek, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Abone ol

Şanlıurfa'nın Karaköprü beldesinde sosyal belediyeciliği sürekli ön planda tutmaya çalışan Belediye Başkanı Av.Nihat Çiftçi, esnafın sorunlarını dinlemek, sorunlara çözüm getirmek ve önerilerini dinlemek için bir toplantı düzenledi.

Karaköprü Belediyesine ait kültür merkezinde bulunan toplantı salonunda yapılan toplantıya Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ve başkan yardımcısı Mehmet Mir Şeyhanlıoğlu başkanlık etti.

Toplantıda çeşitli meslek gurubu temsilcileri ile istişare yaparak Karaköprü'nün daha iyi ve modern bir belde olması için yapabilecekleri konuşan Belediye Başkanı Çiftçi:

"Bizim esnafa bakış açımız her zaman pozitif yöndedir. Umacımız uzlaşmayla karşılıklı diyalogla her konuyu çözümlemektir. Bu beldeye çalışmaya gelen esnafların burada kazanmasını, yüzünün gülmesini istiyoruz ama çevre temizliği ve kurallarla ilgili kimse bizden taviz ve ödün beklemesin, hukuka ve kurallara uyan herkese kapımız sonuna kadar açıktır" dedi.