BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

52 bin Fenerli hiç susmayacak

2 hafta kala şanpiyonluk yarışında zirvedeki yerini koruyan Fenerbahçe'de taraftarlar şampiyonluk için adeta geri sayıma başladı.

Abone ol

4 yıldır özlemini çektikleri ve hemen her sazon çok yaklaşık kaybettikleri şampiyonluğu artık kucaklamak isteyen Sarı-Lacivertli taraftarlar, pazar gecesi stadı Fenerliler için bayram yerine, Ankaragüçlüler için ise kabusa çevirecekler

TARAFTAR PLANI ÇOKTAN YAPTI
Başta Genç Fenerbahçeliler olmak üzere taraftar gurupları futbolcuların Samandıra'dan stada gelişleri sırasında 100 araçlık konvoyla takıma eşlik etmeyi planlıyorlar. Stat 1 gün önceden pankartlarla sarı laciverte boyanacak. Tribün şovları maçtan sadece yarım saat önce başlayacak. Maç öncesinde taraftarlar fazla enerji harcamayacak.

STRESE KARŞI ÖNLEM DE TAMAM!
Maç sırasında 90 dakika boyunca 52 bin Fenerli oturmayacak ve susmayacak. Top rakibe geçtiğinde ıslıklarla A.Güclü futbolcular baskı altına alınacak. Gol gelene kadar rakip üzerindeki yoğun baskı devam edecek. Ve en önemlisi gol gecikirse takımı strese sokacak en küçük bir tepki verilmeyecek. Sadece destek olacak.