BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,90
ALTIN 2.427,27
HABER /  GÜNCEL

Ronaldo Nuri Şahin için ne dedi?

Ronaldo, üç gol atarak efsanevi Ferenc Puskas'ın rekorun kırdığı Getafe maçından sonra yaptığı açıklamada, yeni transfer Nuri Şahin'i övdü.

Abone ol

Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, Borussia Dortmund'dan alınan Nuri Şahin için "büyük bir transfer" yorumunu yaptı.

Borussia Dortmund'dan alınan Nuri ile ilgili bir soruya Portekizli yıldız, "bizim için büyük bir transfer" yorumunu yaptı.

Portekizli yıldız, 2008 Avrupa Şampiyonası'nda Nuri'nin kendisiyle görüşmek isteyip ondan formasını istemesiyle ilgili İspanyol basınında çıkan fotoğrafa rağmen olayı hatırlayamadığını söyledi.

Toplamda 50 gole ulaşarak Puskas'a ait olan Real Madrid tarihindeki bir sezonda en fazla gol atma rekorunu kıran Ronaldo, "herhangi bir saplantım olmadan gol krallığı için mücadele ediyorum. Attığım goller için takım arkadaşlarıma teşekkür etmeliyim" dedi.

Bu sezon ligde 37 golü bulunan Ronaldo, 38 golle Hugo Sanchez (1989-90) ve Zarra'ya (1950-51) ait olan La Liga'da bir sezonda en fazla gol atma rekorunu kırmaya da çok yaklaştı.