BIST 10.415
DOLAR 32,42
EURO 35,25
ALTIN 2.435,36
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

5 yerli şarkıyı ücretsiz indir

Facebook'a TTNET Müzik üzerinden giriş yapan müzikseverler, 5 yerli şarkıyı ücretsiz indirilebiliyor.

Abone ol

TTNET'in dijital müzik platformu TTNET Müzik, dünyanın en büyük sosyal paylaşım sitelerinden biri olan Facebook ile işbirliği yaparak kullanıcılarına sürprizler sunuyor.

TTNET Müzik kullanıcıları, en yeni şarkı ve albümleri Facebook üzerinden dinleyebilme, arkadaşlarıyla paylaşabilme ve şarkılar hakkında yorum yazabilme ayrıcalıklarıyla birlikte şimdi de şarkıları ücretsiz olarak indirebilme şansı elde ediyor.

Müzikseverler, TTNET Müzik'in Facebook uygulamasına TTNET Müzik web sitesi üzerinden erişebiliyor. Kullanıcılar giriş yaptıktan sonra kendi seçtikleri 5 yerli şarkıyı 1 ay boyunca istedikleri zaman indirme şansı kazanıyor.

Kampanyadan faydalanmak isteyen müzikseverlerin, TTNET Müzik portalı üzerinden TTNET Müzik Facebook uygulamasına üye olmaları gerekiyor. Kullanıcılar ücretsiz şarkı indirmek için TTNET Müzik portalında karşılarına çıkacak ''kampanya yönlendirme sayfası''na ya da site menüsünde yer alan ''Facebook ile giriş yap'' butonuna tıklayabiliyor.

TTNET Müzik hakkında

İletişim ve eğlence şirketi TTNET'in dijital müzik platformu TTNET Müzik'te, 3 milyona yakın yerli ve yabancı şarkının yer alıyor. TTNET Müzik'te müzikseverler, şarkıları yüksek kalitede ve ücretsiz olarak dinleyebiliyor. TTNET Müzik'te şarkıları MP3 formatında indirebilmek için ise paket satın almak gerekiyor.

Müzikseverler TTNET Müzik'te ayrıca, müzik dünyasındaki son gelişmeleri takip edebiliyor, sanatçıların biyografilerine, videolarına ve fotoğraf galerilerine ulaşabiliyor.

En yeni albümleri, şarkıları ve klipleri daha hiçbir yerde yayınlanmadan takipçilerine sunan TTNET Müzik, müzikseverler ve müzik sektörü için bir referans noktası olarak konumlanıyor. TTNET Müzik'teki tüm şarkılar, Meslek Birlikleri ve Yabancı Müzik Firmaları tarafından onaylı ve telifi ödenmiş şarkılar listesinde yer alıyor.