BIST 10.267
DOLAR 32,27
EURO 34,79
ALTIN 2.411,77
HABER /  GÜNCEL

5 yaşındaki kuzenine tecavüz etti

Yine bir tecavüz rezaleti daha! 19 yaşında epilepsi hastası genç, kuzenine tecavüz etti. Küçük kız olayı annesine anlatınca olay ortaya çıktı!

Abone ol

19 yaşındaydı... Epilepsi hastasıydı... 5 yaşındaki kuzenini gezdirme bahanesiyle evine götürdü. Daha sonra burada tecavüz etti. Küçük kız, olayı annesine anlatınca 'tecavüz rezaleti' ortaya çıktı. Küçük kız önce doktor kontrolüne götürüldü. Raporda cinsel saldırıya mağruz kaldığı ortaya çıktı. Küçük kıza tecavüz eden kuzen, hiç bir şey olmamaış gibi hastaneye ziyarete gelince, polis tarafından yakalandı.

Isparta'nın Yalvaç İlçesi'ne bağlı Kumdanlı Beldesi'nde epilepsi hastası Baysan B., 5 yaşındaki kuzeni İ.Ş.’yi gezdirme bahanesiyle alarak ailesiyle yaşadığı kendi evlerine götürdü. Bekar olan Baysal B., iddiaya göre evde kimsenin olmadığı sırada kuzeni İ.Ş.’ye cinsel saldırıda bulundu.

Daha sonra kendi evlerine giden küçük kız, annesine olayı anlattı. Anne S.Ş.'nin polise başvurması üzerine minik İ.Ş. doktor raporu alınması için önce Yalvaç Doğum Hastanesi’ne götürüldü. Burada rapor hazırlanamayınca İ.Ş. Isparta Devlet Hastanesi’ne, burada da rapor hazırlanamayınca Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi. İ.Ş.’nin burada yapılan kontrolünde cinsel saldırıya maruz kaldığı yönünde rapor verildi.

HASTANEYE KIZI ZİYARETE GELDİ

Bunun üzerine polis Baysan B.'yi aramaya başladı. Polis aramalarını sürdürürken, SDÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde kuzenini ziyarete gelen Baysan B., polis tarafından yakalandı. Dün akşam adliyeye çıkarılan Baysan B. tutuklanarak cezaevine götürüldü.
Epilepsi tedavisi gören Baysal B.'nin psikolojik sorunları olduğu belirtildi.