BIST 10.160
DOLAR 32,33
EURO 34,66
ALTIN 2.392,03
HABER /  SPOR

Appiah kararını açıkladı

Appiah, hem çağrı yaptı hem de Fenerbahçe'yle ilgili kararını açıkladı..

Abone ol

Sağlık raporlarının hazır olduğunu belirten Ganalı yıldız, “Aziz Yıldırım benim babam gibidir. Yine eski günlerdeki gibi olacağımıza inanıyorum. Önümüzdeki hafta İstanbul’a geleceğim ve yönetimle görüşeceğim. Dönme ihtimalim yüzde 70” dedi.

Haftaya İstanbul’dayım

Fenerbahçe’nin istediği sağlık raporlarını göndereceğini belirten Appiah, “İstanbul’da hem yöneticilerle, hem de arkadaşlarımla görüşeceğim” açıklamasını yaptı.

Fenerbahçe’de Stephen Appiah heyecanı. Başkan Aziz Yıldırım’ın yaptığı, “Menajeri ile görüştük. Appiah eğer sağlık raporlarını sunar ve bir problem çıkmazsa Fenerbahçe’ye dönebilir” açıklaması Sarı-Lacivertli camiayı heyecanlandırdı. Geçtiğimiz haftalarda HABERTÜRK’ün ortaya çıkardığı, “Appiah geri dönebilir” haberinin ardından Başkan Aziz Yıldırım’ın yaptığı “Kapımız açık” açıklaması Ganalı futbolcunun cephesinde de olumlu karşılandı. Konu ile ilgili olarak HABERTÜRK’ün sorularını yanıtlayan Appiah, “Benim Fenerbahçe’ye geri dönmemile ilgili kararım zaten belli. Son günlerde internet sitemden inanılmaz emailler geliyor. Fenerli taraftarlar beni çok özlemiş. Bana, (ne zaman döneceksin?) diye soruyorlar. Ben de İstanbul’u ve taraftarları çok özledim. Şu anki tablodan çok mutluyum. Çok zor günler geçirdim. Fenerbahçe’den ayrılmam, yaşadığım hastalık ama şimdi hepsi geride kaldı. İki taraf arasında tatsızlıklar yaşandı. Ama ben artık bu sorunun çözüleceğine inanıyorum. Aziz Yıldırım her zaman benim babam gibiydi. Baba oğul arasında bu tip sorunlar olur. Artık eski günlere geri dönebileceğimize inanıyorum” dedi.