BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Vadide ekrana kan sıçrayacak

Polat'a edilen bir söz emniyeti karıştırır. Memati ise intikam ateşiyle yanarken Muro'nun acızı büyük olacak!

Abone ol

Kurtlar Vadisi'nde işler yeniden karışıyor. İntikam ateşiyle yanıp tutuşan Polat, ortalığı birbirine katacak. Vadi'de bu hafta şiddet zirve yapacak ekran kan gölüne dönecek!

Vadi'de işler karışıyor. Düştüğü tuzakta alevler içinde kalan Memati'nin yardımına Polat yetişecek.

Halo Dayı'nın ölüm haberi üzerine intikam haberiyle yanıp tutuşan Polat, emniyete gider. Burada dizinin yeni belalısı Cevat Ağa'yla karşılaşacaktır.

Dizinin intikam peşindeki bir diğer ismi ise oğlu Fuat'ın ölümüyle sarsılan Davut Tataroğlu! Kızı İnci'nin de baskısıyla katilin peşine düşen Davut Tataroğlu, Yalçın Bulut'a işkence yapacaktır.

Avukatı Yalçın Yıldız'ın da katıldığı sorguda Bulut'a Memati'nin işlediği cinayet itiraf ettirilir. Bulut'un bu itirafı, ilk bombanın pimini çeker. Bulut, Yalçın'ın silahından çıkan tek kurşunla diziye veda eder.

VADİ'NİN BU AKŞAM
YAYINLANACAK BÖLÜMÜNÜN FRAGMANI
HABERİN DEVAMINDA...

[PAGE]

  Yıldırım'ın ölümüyle sarsılan Muro ise ekibiyle intikam için yemin eder! Memati'nin gözünü ise resmen kan bürür. İskender'in baskısı nedeniyle sindirilen ekip, bu kez bol aksiyonlu sahnelerle karşımıza çıkar!

Mehmet Fikret Hazarbeyoğlu, ettiği yemini yerine getirir ve işlerine burnunu sokan abisi Ahmet Kudret Hazarbeyoğlu'nu öldürür!